Aktuális

Nem aludt, szexelni sem volt kedve, de aztán minden megváltozott

Bors

Létrehozva: 2017.09.27.

A 28 éves Jen McMahon nem tudott aludni, amelyre majdnem a házassága is ráment, hiszen a libidója is jelentősen lecsökkent - írja a Daily Mail. A nőnek alig volt energiája ezért elkezdett az interneten táplálékkiegészítők után kutatni, hogy hátha attól jó irányba változik az élete. Talált egy olyan készítményt, amelyet az élsportolók szednek, hogy tudjanak aludni, gondolta kipróbálja.

A tabletta bevétele utáni napokban már érezhetően visszajött a libidója, hetente négyszer is összebújtak, aludni is tudott, ráadásul a munkahelyén is jobban kezdett el teljesíteni, így a karrierje elkezdett felfelé ívelni. “Előtte éjjel-nappal dolgoztam és a házasságom második évében már nem volt kedvem szexelni. Nagyon ingerült voltam, a végén már külön aludtunk a férjemmel, és azt hittem, vége a házasságomnak. Aztán elkezdtem szedni ezt, és minden megváltozott” - áradozott a nő a termékről, amely csupán 23 fontba kerül - 8300 Huf -. Ráadásul kiderült, a vágya a nemi életre vélhetően a tabletta mellékhatása miatt nőtt meg.

A brit lap azt is elmagyarázza, hogy vélhetően annak köszönhetően nőtt meg a nő libidója, hogy a tablettában lévő magnézium nemcsak jobb alvást eredményez, hanem növeli a tesztoszteron szintet is, amely hatással van a nemi életre. A Neuro Rest ráadásul L- Taurinban is gazdag, mely a nők nemi életére szintén ilyen hatással van.

Ráadásul citrullin is van benne, amely a sportolók teljesítményét képes fokozni - természetes módon - de a nemi szervekben a véráramlást növekedését is okozhatja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek