Aktuális

Kezében fegyverrel menekült ki a szigorúan őrzött börtönből egy rab – videó

Bors

Létrehozva: 2017.09.29.

Egy gyilkossággal gyanúsított férfi szökött meg egy szigorúan örzött börtönből, miután egy őrt egy fegyverrel a kezében kényszerített arra, hogy engedjék ki.

A biztonsági kamerákon jól látszik, ahogy a szarajevói börtönből kimegy Amel Sejfovic. A börtönnek összesen 12 munkatársát tartóztatták le, a gyanú szerint közreműködtek a férfi szökésében. Azt egyelőre nem tisztázták, hogyan adták oda neki a fegyvert, bár az egyik őr úgy tapogatja az oldalát, mintha azt nézné, hogy eltűnt a fegyvere. Ugyanezt az őrt fenyegeti a rab a fegyverrel, hogy nyissa ki az ajtókat, majd lefekteti a bejárat előtt a földre. A kaput azonban nem tudja kinyitni Sejfovic, így a mellette lévő porta ajtajába lő dühében. Végül a földre fektetett férfit kéri meg, hogy nyissa ki a kaput, aki segít is, és Sefjovic elmenekült.

A felvétel elején pedig az látható, hogy a rab igen barátságos kapcsolatot ápolt a börtön személyzetével, nevetgélnek, viccelődnek.

A férfi már csaknem egy hónapja szökésben van, a felvételek azonban csak most kerültek napvilágra. Azért került az intézménybe, mert azzal vádolják, hogy megölt egy biciklistát, amikor 2015-ben egy bankrablás közben a kerékpáros a kereszttűzbe került.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek