Aktuális

9 órát ült a kórház várójában, mire sorra került, már kómában volt

Bors

Létrehozva: 2017.09.26.

2014-ben egy júliusi éjjelen Angel Rivera a Lincoln kórházban, Bronxban kómába esett. A férfit nem egy kórteremben, vagy a műtőben érte a borzalom, a hanyagság vezetett ehhez, mivel 9 órán keresztül nem kapott semmilyen kezelést, állítja a családja, hivatkozva a biztonsági kamerák által készített felvételekre.

Közel fél napig ült a kórház várójában, de csak azután kezdtek foglalkozni vele, hogy elvesztette eszméletét és a szájából vér kezdett folyni. A szerelőként dolgozó férfi egy barátjával ivott és dominózott aznap délután, de összevesztek, és habár nem tudni biztosan, valószínűleg elesett és beverte a fejét, ami annyira fájt, hogy kórházba ment. Ezután kezdődött az elnyúló várakozás, amit a kórház természetesen tagad.

Video shows Bronx man falls into coma after hours of neglect

On a sultry July night in 2014, an ambulance crew brought Angel Rivera to Lincoln Hospital in the Bronx after the handyman got punched in the head. Rivera slipped into a coma and wound up dead due to negligence, a lawsuit charges.

A súlyos agykárosodást szenvedett férfi még két évig bírta, ezután elhunyt. A családja máig nem érti, hogy miért egy csak egy zacskó jéggel próbáltak segíteni rajta a nővérek, miért nem vizsgálták meg.

A férfi várakozásáról készült felvétel 2016-ban került a családhoz, ez adott reményt, hogy az 53 évesen elhunyt férfi ügyét tisztázhassák.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek