Aktuális

Szétlopták a rákbeteg bácsi házát, amíg gyógykezelésen volt

Bors

Létrehozva: 2017.08.13.

Mindent elloptak egy rákbeteg, 75 éves bácsi Heves megyei házából, amíg az idős férfi Budapesten gyógykezelé­sen vett részt. A hontalan kisnyugdíjast egy kedves ismerőse, Zsuzsa fogadta be Pesten, de ő sem képes tovább ellátni a bácsit, mert ő is komoly betegségben szenved. Most gondozottja számára keres a fővárosban lakást, hiszen haza már nem tud menni.

– A bácsi egész életét ellehetetlenítették, a háza kertjében álló gépkocsiját is szétszedték, szerszámgépeit, ruhaneműit, házának berendezését, még a kertkaput is ellopták. Szép lassan mindent mozdíthatót kiloptak a házból, a tettesek viszont nem lettek meg. Az utcára került volna betegen, ha én nem tudom befogadni. Sajnos már nem bírom az ellátását az egészségügyi ál­lapotom miatt, ezért próbálok más mó­don segíteni neki. Minden lehetséges utat végigjártam, de már csak az emberek segítségben bízunk. 

A bácsinak jelenleg 45 ezer forint a nyugdíja, rokonai nincsenek, idősek otthonában pedig évekbe telne az elhelyezése. Zsuzsa reméli, lesz, aki segít a beteg bácsi elhelyezésében.  

Itt segíthet!

Akik a lakhatásában és ellátásában segítsé­gére lennének, az alábbi e-mail címen tudják felvenni a kapcsolatot Zsuzsával: [email protected].
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek