Aktuális

7,8 milliót adnának a sorozatgyilkos Fehér Norbert holttestéért

BLN

Létrehozva: 2017.08.05.

<p>Ötvenezer euró vérdíjat, azaz 15 millió forintot tűztek ki a három gyilkossággal gyanúsított Fehér Norbertre a gyászoló rokonok. Ennyit kaphat, aki hajlandó feladni a szabadkai férfit. </p>

Huszonötezer eurót (7,8 millió forintot) pedig az Igorként is körözött férfi holttestéért fizetnének, azaz ha valakinek tudomása van arról, hogy Igor rég halott, és testének hollétét is meg tudja mutatni. Fehér Norbertnek immár négy hónapja semmi nyoma, a hatóságok állítólag azóta is nagy erőkkel keresik, de a tehetetlenségüket megelégelték a gyilkos áldozatainak családtagjai. Saját szakállukra kezdtek nyomozni, magánnyomozókat béreltek fel – írja az olasz Corriere della Sera.

Igor nyomába három gyilkosság után áprilisban ezer olasz rendőr eredt. A férfi mégis sikeresen átjutott Bologna és Ferrara szigorú hatósági gyűrűjén. Megannyi nyomot találtak az első hetekben – egy piszkos tükörre kézzel írt üzenetet –, mégsem találták meg. Ezért a rokonok azt is gyanítják, hogy a férfit a titkosszolgálat segíthette.

Fehérről eközben más nyugtalanító információt is megtudott az olasz újság. A Corriere della Sera szerint már megszökött Olaszországból, mégpedig Brazíliába. Ezt egy brazil informátor a nyomozást vezető bolognai ügyésznek is megüzente, amire egy titkosügynök azonnal a dél-amerikai országba utazott. Az ügy vége viszont az lett, hogy letartóztatták az illetőt, és további sorsáról nincs is több hír.

Bár arról szóltak hírek, hogy Igor szabadkai családját megfigyelik, a nyomozásban súlyos hibákat vétettek. Az olasz rendőrség nemes egyszerűséggel nem kérte ki telefonja cellainformációit az április eleji gyilkosság után. Akkor a hatóságok már ismerték a pontos személyazonosságát. Pedig felhívhatta egykori szerb bűntársait, akikkel Olaszországban több rablást is elkövettek 2015-ben, és ők segíthettek a menekülésében. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek