Aktuális

Órákig kerülgették a földön heverő holttestet a pszichiátrián

R. K.

Létrehozva: 2017.07.14.

Elképesztő történet játszódott le szerda délután egy fővárosi kórházban. Egy névtelenséget kérő olvasónk számolt be róla a Borsnak, aki szemtanúja volt mindennek, ugyanis ő is az intézmény pszichiátriai osztályán tartózkodott.

– Éppen a folyosón voltam, amikor egy idős férfi néhány méterre tőlem rosszul lett és összeesett. Valószínűleg szívrohamot kapott. Azonnal ott-termettek az ápolók, és megkezdték az újra­élesztését. Hárman, két nő és egy férfi küzdött az életéért. Először hagyományos módszerrel próbálták meg visszahozni, majd gyorsan hoztak egy defibrillátort is, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta – elevenítette fel a történteket a szemtanú.

De ez még korántsem minden.

– A férfi holttestét egy fehér lepedővel rögvest letakarták. Mindenki arra számított, hogy azonnal jönnek majd érte. Az idő azonban csak telt, és nem történt semmi. Nem sokkal délután négy előtt néztem az órámra, és hat órakor még mindig ott feküdt a hulla a folyosón. Mintha senkit nem is érdekelt volna, pedig egy pszichiátriáról beszélünk, tele sérült lelkületű beteggel. Fogalmam sincs, hogy hogyan engedhették meg maguknak mindezt – értetlenkedett olvasónk. Az általa készített felvételeken jól látszik, hogy a folyosó kellős közepén feküdt a holttest, amit állítása szerint folyamatosan kerülgetnie kellett az arra járóknak.

Megkerestük a kórházat az esettel kapcsolatban, egyelőre várjuk a válaszukat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek