Ezüstérmes Ildikó szakácskönyve

Ezüstérmes Ildikó szakácskönyve

főzés
PUBLIKÁLÁS: 2017. június 07. 22:30
Bors

Hatalmas sikert könyvelhet el Bezselics Ildikó a megújult Gasztromagazinunk szerkesztője. Legutóbbi szakácskönyve ezüstérmet nyert a Gourmand World Cookbook Award 2017-en, a legjobb tematikus szakácskönyv kategóriában. A könyv tavaly jelent meg. A Magok a konyhában – Hüvelyesek, egy háromrészes sorozat első kötete. 

– A díj szakmai elismerés, a logója megjelenhet a könyvön és annak kommunikációjában, illetve egy esetleges külföldi megjelentetés esetén komoly hajtóerőt, presztízst jelent – mondta Ildikó. Most egyértelműen az egészségtudatosság, az új és újra felfedezett jótékony hatású alapanyagok korát éljük. A könyv ez utóbbi csoportba tartozik, hiszen a babok, a lencse, borsófélék korszerű felhasználásáról és az egyes diétákban való alkalmazásáról szól. 

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.