Aktuális

Az életfogyt is kevés: fagyasztóba tették az agyonvert háromévest

Bors

Létrehozva: 2017.06.03.

<p>Felfogni is nehéz, hogy tehet ilyet egy anya a saját kislányával.</p>

Brutális gyilkosságban találták bűnösnek a minap a kaliforniai Sarah Lynn Kruegert és élettársát, Ryan Scott Warnert. A páros felelős ugyanis az asszony háromáves gyermekének brutális haláláért. A szerelmesek pere május elsején kezdődött - a férfi és a nő ügyében két külön esküdtszék mondta ki az ítéletet.

A 27 éves Krueger és a 29 éves Warner a vádirat szerint agyonverte a hároméves kislányt, majd testét a fagyasztóba tették, később pedig egy bőröndbe zárva egy apartmanház hálójában, az ágyon hagyták. Itt bukkant rá a rendőrség 2014. február elsején. Egy nappal később elfogták a gyilkosokat.

Noha a bűnösséget megállapították, az csak a július 27-i tárgyaláson derül ki, a két kegyetlen gyilkos mennyit kap - de minden bizonnyal életfogytiglani börtönbüntetés vár rájuk. Sőt, könnyen meglehet, hogy tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés lesz a büntetésük - azaz soha nem kerülhetnek szabadlábra.

A vád egyébként nem kért halálbüntetést a párra - noha a helyi törvények ezt is lehetővé tennék - írja az ABC7 News oldala.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek