Aktuális

Michelin babává puffadt a 8 hónapos kislány

Bors

Létrehozva: 2017.04.14.

<p>A bőre ráadásul annyira kemény, hogy az orvosok meg sem tudják rendesen vizsgálni.</p>

Az Indiában született Chahat Kumar meglehetősen elképesztő méretekkel bír. A 8 hónapos kislány ugyanis átlagon felüli étvággyal rendelkezik, s jelenleg már akkora, mint egy 4 éves gyerek – körülbelül 17 kiló.

A baba születésekor még teljesen normális volt. Aztán a súlya egyszer csak drasztikusan gyarapodni kezdett. – Nagyjából annyit eszik, mint egy 10 éves. Folyamatosan éhes. Ha megvonjuk tőle az ennivalót, akkor egyből elkezd sírni. Aggódom az egészségéért. Chahat előtt volt már egy fiam, akit elveszítettem, nem szeretném, ha vele is így járnék – nyilatkozta az aggódó édesanya, Reena.

A lány most már annyira nehéz, hogy szülei ölbe se nagyon tudják venni, így nem is nagyon viszik sehová. Ráadásul gondjai vannak a légzésével és nehezen alszik. – Nem a mi hibánk, hogy ennyire meghízott. Isten felelős az állapotáért, mi nem tudunk vele mit kezdeni. Mindenesetre rosszul érzem magam, amikor az emberek kinevetik a lányomat azért, mert kövér – mondta el Chahat apja, Suraj.

A szülők mindenesetre már próbálkoztak az orvosnál. A vizsgálatokat azonban nehezíti, hogy a gyereknek nagyon kemény és vastag bőre van, így alig lehet tőle vért venni. A családnak viszont nincs pénze arra, hogy távolabbi kórházba elvigyék Chahatot – írta meg a Mirror.

Az anya mindenesetre bízik benne, hogy kislánya idővel rendbe jön és normális életet élhet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek