Aktuális

Kizavarták az orvostól a járásképtelen nőt

Bors

Létrehozva: 2017.04.15.

Durván megaláztak egy idős asszonyt egy vidéki rendelőintézetben. Bódi Sándorné a háziorvosát készült felkeresni. Szokás szerint elektromos kerekesszékkel indult út­nak, mivel egy ritka genetikai eredetű betegség miatt három éve leépültek a lábizmai.

A Délmagyarországnak elmesélte: eddig sosem volt gond abból, hogy a háromkerekű mopedjével ment be az épületbe. Amikor azonban legutóbb begurult, a portán dolgozó nő emelt hangon, minősíthetetlen stílusban ráripakodott. A többi beteg előtt közölte vele: azonnal vigye ki a kocsit, és gyalog jöjjön be, holott képtelen gyalog közlekedni.

A nő nem érti, hogy mivel szolgált rá arra, hogy mindenki előtt így bánjanak vele. – Ilyen csúnyán még soha nem aláztak meg – mondta a lapnak könnyei­vel küszködve a mozgáskorlátozott asszony.

Állítása szerint az esetet szemtanúkkal tudja igazolni. A portásnő munkáltatója kivizsgálja a történteket, és amennyiben szükséges, megteszik a megfelelő munkáltatói lépé­seket. Azt ígérték: amennyiben a panaszos állításai beigazolódnak, elnézést kérnek az érintettől.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek