Aktuális

Élettársa mellől vitték el megerőszakolni az esztári nőt

Bors

Létrehozva: 2017.04.23.

<p>Szörnyű véget ért a majális egy esztári nő számára. Az asszony az élettársával és egy háromtagú társasággal szórakozott, ám egy idő után nagyon furcsán érezte magát. Később alig talált haza, arra sem emlékezett, hogy megerőszakolták és kifosztották őt.</p>

Három férfi ül a vádlottak padjára a Debreceni Ítélőtáblán. A vád szerint 2014 májusában egy nő az élettársával bulizott Esztáron, a majális azonban borzalmas véget ért számukra.

Az asszony és kedvese is ivott és dohányzott, „ennek során meg nem állapítható kábító hatású anyag is a szervezetükbe került”. A nő olyan mértékben bódult, önkívületi állapotba került, ami akaratnyilvánítási és védekezési képességét megszüntette és a későbbiekben emlékezetkiesést okozott nála. Ebben az állapotában a nőt a velük szórakozó társaság egyik tagja a kerékpárján Pocsajban egy házhoz szállította. Ezután a másik két férfi is megérkezett, és egyikük elvette az asszony mobiltelefonját. Végül a trió egyik tagja kiküldte a másik két férfit a szobából és közösült az asszonnyal.

Miután kirámolták a nő táskáját, az őt magáévá tevő férfi elkísérte egy rövid szakaszon, aki a hazafelé vezető utat is nehezen ismerte fel. A sértett az emlékezetkiesése és bódult állapota miatt semmire sem emlékezett. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek