Aktuális

Horror: levágott fejet mutatott fel szerelme zálogául a tini

Bors

Létrehozva: 2017.03.21.

Elképesztő, mit tett szerelméért a 16 éves orosz Nikita Rasskazovot. Kegyetlenül kivégezte az egyik barátját, Artyom Shustovot, miután megtudta, az egy buliban megfogdosta 17 éves barátnőjét, Olenát. Szerelme azt állította, hogy egy lány lefogta, míg Shustov és egyik barátja illetlen helyeket tapogatták őt. Olena nem szólt a rendőrségnek, de barátjának elpanaszolta az esetet, akiből ezt hallva előjött a vadállat.

Rasskazov rátámadt Artyomra, halálra szurkálta, majd egy konyhakéssel – melyet grillezéshez szokott használni – levágta a fiú fejét.

– Csak el akartam beszélgetni vele a szexuális bántalmazásról, és rávenni, hogy kérjen bocsánatot. De veszekedés és dulakodás lett belőle – vallott az elkövető Rasskazov, aki a „dühtől elvakulva” rátámadt, és akkor sem állt le, mikor Shustov már nem élt.

A hajánál fogva megragadta az eltávolított fejet, szemeteszsákba csomagolta és a hátizsákjába rakta. Ezután a testet kivonszolta a parkba, mellkasára tette Artyom papírjait – számolt be a részletekről a Siberian Times. A tettes ezt követően hazament, megfürdött és lefeküdt aludni. Másnap, hogy bizonyítsa szerelmét, megmutatta Olenának a levágott fejet, melyet aztán folyóba dobott.

A brutális gyilkosság mindenkit megbotránkoztatott, senki sem gondolta volna a fiúról, hogy erre képes.

– A lányom teljesen kivirágzott, mikor járni kezdtek – mesélte Olena édesanyja. – Mindig aggódott, amikor összevesztek. Nikita gyakran jött át hozzánk, nyugodt és csendes fiúnak tűnt. Csodálkoztam is, miért pont őt választotta a lányom.

Fiatal kora miatt Rasskazovot legfeljebb tíz év börtönbüntetésre ítélhetik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek