Aktuális

A börtön sem szakíthatja el a vérfertőző anya-fia párost

Bors

Létrehozva: 2017.03.21.

<p>Véget ért az egymással szexelő anya-fia pár bírósági tárgyalása. Az azonban szinte biztos, hogy a történet még koránt sincs lezárva.</p>

Tavaly a BorsOnline is beszámolt arról az új-mexikói párról, akik vérfertőzés miatt álltak a bíróság elé. 

A 37 éves Monica Mares 16 éves korában szülte Caleb Petersont, majd lemondott a gyermekről. Nem is látta a fiút a következő 18 évben - amikor azonban újra találkoztak, egészen más típusú érzelmek alakultak ki bennük, mint amire bárki is számított. Pár hét alatt szerelembe estek. Az első csókváltást követően pedig hamarosan le is feküdtek egymással. Kapcsolatuk csak később, a szomszédoknak hála jutott a hatóságok tudomására. 

2016. februárjában letartóztatták őket és vádat emeltek ellenük. Ügyük most ért véget: a pár vádalkut kötött. Beismerte a vérfertőzést, hogy megússzák a tárgyalásokkal járó hosszas procedúrát. Az ítélet: három év felfüggesztett, valamint másfél évig távol kell maradniuk egymástól - írja a Daily Mail.

Nincs vége

Az ügy azonban az ítélettel koránt sem zárult le: Mares ugyanis már korábban is többször hangoztatta, hogy semmi sem választhatja el őket egymástól, és bármi is legyen a bíróság ítélete, ők egy pár maradnak. Korábban arról is beszélt a kilencgyermekes anya: többi gyermekéről is lemondana, ha választani kéne köztük és Caleb között.

„Ő az életem értelme és nem akarom elveszíteni. A gyermekeim szeretik, a családom szereti. Senki sem állhat közénk - sem bíróság, sem börtön, semmi” - nyilatkozta Monica Mares. Arról is beszélt, hajlandó másik államba költözni - ami ugyan nem lesz számára nagy segítség, ugyanis a vérfertőzést az Egyesült Államok egész területén büntetik, mértéke azonban változhat.

Az asszony kisebb gyerekei egyébként - bizarr módon - gyakran apunak szólítják Calebet - azaz a testvérüket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek