Aktuális

Szerelmét szurkálta halálra a 24 éves csepeli nő

Fr. Zs.

2017. február 13. hétfő 08:30

Forrás: Végh István

Leszúrtak egy 48 éves férfit Csepelen vasárnap hajnalban. A gyilkosság Budapesten, a XXI. kerületi Katona József utca egyik társasházában történt. Az áldozatra a lépcsőházban találtak rá, a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni. A rendőrök az egyik lakásban egy 24 éves nőt találtak vágott sebekkel, kórházba szállították. A nyomozók őt gyanúsítják a gyilkosság elkövetésével.  

A helyszínelés még délelőtt is tartott. A házba csak az ott lakókat és a hozzátartozókat engedték be. A környéken lakók elmondása alapján az érintettek albérlők lehettek.

– A földszinten lakom, és arra keltem, hogy hajnali kettő órakor becsöngetett hozzánk a rendőrség, hogy valakit megöltek a lépcsőházban, és tudunk-e bármit. Azt hiszem, nyár óta lakhatnak itt, és elég gyakran hangoskodtak. Még a szomszédos házban lakókat is zavarta, hogy nyitott ablaknál bömböltették a zenét – mesélte egy, a házban lakó asszony.

A társasház és környezete rendezett, az érintett lakás ablaka és erkélye is jó állapotban van. Az ott élők többsége nem ismerte a negyediken lakó férfit, néha látták csak a lépcsőházban. 

– Én szintén a negyediken lakom, de nem hallottam semmit éjszaka. A férfivel néha váltottunk pár szót, úgy másfél éve lakhatott itt a házban. Az biztos, hogy rengeteget dolgozott, szinte alig volt otthon – magyarázta a Borsnak az egyik szomszéd.

További cikkek

Kamatstop

A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál

KRESZ

Mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója - videó

Ez is érdekelhet