Aktuális

Nyolcéves kisfiút fojtogattak a miskolci buszon

Ny. A.

2017. február 4. szombat 04:00

Idős utas támadt rá egy kisfiúra egy miskolci helyi járaton, mert kiakadt a viselkedésén. A busztársaság belső vizsgálatot indított. Perdöntő lehet a kamera felvétele.

Felháborító esetről szerzett információt a Bors. Egy olvasónk azzal kereste meg lapunkat, hogy szerda délután a Miskolc és Pereces városrész között közlekedő hatos számú helyi buszon egy idős asszony egy kisfiúra támadt.

– A gyermekemmel utaztam haza az iskolából a hatos busszal. A járaton ült egy nyolcéves forma kisfiú és egy vele egyidős társa. Hétköznapi dolgokról beszélgettek egymással, picit ugyan hangosabban, de minket nem zavart. Egyszer csak azt vettem észre, hogy egy idős asszony beleszól a beszélgetésbe. A következő pillanatban pedig ütni kezdte a gyereket, megfogta a nyakát és fojtogatta. Szerencsétlen kisfiú sírva kérte, hogy hagyja abba az ütlegelést. Az incidenst a sofőr is végignézte, aki érthetetlen módon a kisfiút parancsolta le a buszról – idézte fel lapunknak a szemtanú.

A kisfiúnak senki sem segített az utasok közül, csak egy négy unokájával utazó hölgy emelt szót a védelmében. A buszt üzemeltető Miskolc Városi Közlekedési Zrt. belső vizsgálatot indított az ügyben, első körben a buszsofőrt hallgatták meg.

– A vezető azt állítja, hogy a kisfiú egy kupac havat kent szét az autóbusz ülésén, ezt tette szóvá egy hölgy utas. A szóváltás során a fiú trágár szavakkal illette a hölgyet, köpködni kezdett. Tekintettel arra, hogy a fiú az utazási feltételeket többször is megsértette, beszennyezte a járművet, illetve botrányosan viselkedett, a járművezető felszólította az autóbusz elhagyására, aki ennek önszántából eleget is tett – írta a Borsnak a busz üzemeltetője.

A bántalmazásra utaló kérdésünkre viszont egyáltalán nem válaszolt a közlekedési zrt. Lapunk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányságot is megkereste az ügyben, de hozzájuk nem érkezett bejelentés. Mivel bűncselekmény gyanúja merül fel az esettel kapcsolatban, ezért felveszik a kapcsolatot az érintettekkel. Ezenkívül minden bizonnyal a rendőrök beszerzik a busztársaságtól a jármű kamerafelvételeit, ami perdöntő lehet.     

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

metropol.hu

Hidegfront tarolja le az országot, durva viharral érkezik a havazás

origo.hu

Közzétettek egy teljes jelenetet az érkező Batman-filmből - videó

vg.hu

Megvan, hová temetik Csollány Szilvesztert

vaol.hu

Meghalt egy férfi Szombathelyen, nem baleset történt - fotók

origo.hu

Artikulációs zavarban szenvedőket segítő megoldást fejlesztenek az SZTE-n

nemzetisport.hu

Légiósok: Szalai Attiláért a piaci hajrában befuthat a Newcastle ajánlata – sajtóhír

origo.hu

Nevet vált az egyik nagy hazai mobilszolgáltató

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

mandiner.hu

Felmérés: Romániában húsz százalék fölé nőtt a szélsőségesnek tartott AUR támogatottsága

origo.hu

A rendőrök orra előtt fogyott ki a benzin, ami ezután jött, arra senki sem volt felkészülve

origo.hu

Filmbe illő autós üldözés volt Debrecenben, azt is felvették, ahogy leteperik a rablókat - videó