Aktuális

Elküldené a kedvesét a gyerekei miatt Hajdú

kbv

2017. február 27. hétfő 04:00

A tévés azt szeretné, ami Dávidnak és Noncsinak a legjobb, ezért amíg nem fordul igazán komolyra az új kapcsolata, nem erőlteti szerelme, Eszter és a gyerekek találkozását.

Forrás: Cser Dániel

Bár az ország már tudja – tudván, hogy még nem  olvasnak újságot –, gyerekeinek még nem mondta el Hajdú Péter, hogy édesanyjuk után új nő van az életében. Ez egyébként érthető, mivel a tévés és a 28 éves Eszter még csak hét hete alkot egy párt, jelenleg az ismerkedési fázisban vannak. Hajdú ugyan azt mondja, az ő korában, egy házassággal a háta mögött komoly kapcsolatot tervez, nem futó kalandokat, nem tudhatja, mit hoz a jövő – ezért maradt el eddig a bemutatás.

– A gyerekeknek már beszéltem Eszterről, de még nem mutattam be őket egymásnak. De ha akarják, bármikor megismerhetik. Mivel a legjobbat szeretném nekik, rájuk bízom a döntést. Ha kíváncsiak rá, találkozni fognak vele, ha nem, semmi nem lesz kötelező – magyarázta a Borsnak Hajdú, aki természetesen annak örülne a legjobban, ha a gyerekei elfogadnák új választottját, bárki is lesz az.

– Ha Eszter szimpatikus nekik, együtt is szervezhetünk programokat. De mivel tényleg ők a legfontosabbak, ha ez nem fog megtörténni, azt is el tudom képzelni, hogy az esetleg majd velem élő párom ne legyen otthon, amikor a gyerekekkel vagyok – folytatta Hajdú, aki ezt a fajta kompromisszumot csak átmeneti megoldásnak gondolja, természetesen hosszú távon nem lehetséges az, hogy a párját minden második hétvégén elküldje otthonról, amikor a gyerekek nála vannak. 

Elvált szülők gyermekeként a tévés pontosan tudja, milyen érzés lehet most a kicsiknek. Egyébként nincs teljesen magára hagyva ezzel a szülői problémával, ugyanis kiváló minta áll előtte.

– Anyu ezt nagyon profin kezelte. Megismertem és meg is szerettem az új párját a válás után – mondta a tévés.

Kata már valószínűleg felkészítette a gyerekeit 

Az, hogy Hajdú Péter gyerekei tudomást szereznek-e az új párjáról, nem feltétlenül csak az ő döntése. Édesanyjuknak, Sarka Katának is joga van dönteni ebben a kérdésben. Kerestük Katát, de nem sikerült elérnünk, így egy korábbi nyilatkozatára hagyatkozunk. Mivel régóta lehetett hallani, hogy férjének új kedvese van, Sarka Kata már január elején azt nyilatkozta lapunknak, ő már felkészítette a kicsiket erre a lehetőségre.

– Édesanyaként fontosnak tartom, hogy a gyerekeket is felkészítsem arra, hogy az édesapjuk körül megjelenik egy másik nő, az életébe jön egy új szerelem. A napokban beszéltem velük erről, és úgy láttam, hogy ez megérintette őket. Gondoltam, hogy így fogadják, de mégis szükséges volt, hogy felvilágosítsam őket, hiszen a nyilvánosság előtt éljük az életünket, bármikor bárhol megjelenhet olyan cikk vagy kép, ami eljut hozzájuk, vagy a társaik szóba hozzák az edzésen vagy az iskolában. Sokkal jobb, hogy ha én készítem fel őket erre a helyzetre – érvelt akkor a Borsnak Kata.

További cikkek

Tűz

Halálos áldozata is van a hajnali budapesti kórháztűznek -Fotók

Tűz

Tűz ütött ki a fővárosi Szent Imre kórházban

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Kitoloncolás, bojkott, karantén, körözés: nem Djokovics az egyetlen, akit megállítottak

borsonline.hu

Sokkot kaptak a vásárlók: holtan találtak egy eladót a boltban

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?

hirtv.hu

Az Országos Bírósági Hivatal közleménye

szoljon.hu

Saját kézzel befejezték, most eladnák a szuper szolnoki otthont tulajdonosai

origo.hu

Elegánsnak ígérkezik a Google okosórája

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: tartalékosan győzött a Siófok a Fehérvár ellen

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

magyarnemzet.hu

Súlyos autóbalesetet okozott Arnold Schwarzenegger + fotók

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak

nemzetisport.hu

Női kézi BL: győzött a Rosztov, és átvette a vezetést A-csoportban

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján