Celeb

Sarka Kata hasonmásával jár Hajdú

kbv

Létrehozva: 2017.02.24.

Péter nem tagadja, hogy új kedvese megdöbbentően hasonlít gyermekei anyjára. De mit csináljon, ha neki a magas barna a gyengéje?

Különleges leleplező fotósorozatot közölt tegnap a Story: Hajdú Péter egy feltűnően csinos hölggyel múlatja mostanában az időt. A párost Valentin-napon fotózták le, és bár homályosak az esti képek, a testi közelségből azonnal észrevehető, itt aztán tényleg alakul valami. És még egy fontos dolog derül ki a magazin ké­peiből: a 28 éves független hölgy, Eszter megdöbben­tően hasonlít Sarka Katára! Csinos alakja, hosszú barna haja alapján akár Kata is lehetne. Hajdú, akit telefonon értünk utol, azt mondta, nem lapunk munkatársa az első, aki hasonlóságot vél felfedezni, s azt sem tagadta, a képen valóban ő és új barátnője szerepelnek.

– Igaz a hír, tényleg együtt vagyunk. De nem véletlenül nem nyilatkoztunk eddig a kapcsolatról, hiszen még csak pár hete vagyunk együtt, nem is nagyon van mit mondani. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de az tény, hogy én már nem futó kalandokban, hanem komoly kapcsolatban gondolkodom. Egyébként tényleg lehet, hogy Eszter hasonlít Katára, többen mondták már. De ezen amúgy nincs meglepő, mindig is a magas, barna, vékony lányok tetszettek. Eszter és Kata is gyönyörű, de egyébként semmilyen formában nem tudom és nem is akarom őket összehasonlítani – magyarázta Hajdú.

A 28 éves szépség Facebook-képeit megnézve egyébként feltűnik az is, nem csak annyi a hasonlóság a két nő között, hogy mindketten csinos barnák. Eszter bizonyos arcvonásaiban is emlékeztet a feleségre. Hajdú és a lány kapcsolata egyébként lehet, hogy csak pár hete fordult komolyabbra, de év elején egy nagyobb baráti társasággal síelni is együtt mentek. Egyébként általában a fér­fiakat kevésbé sajnálják, pedig nekik sem egyszerű a válás.

Hajdú Péter életében ráadásul minden egyszerre omlott össze: Sarka Kata tavaly nyáron elhagyta, vitte a két közös gyereküket, majd nem sokkal később a TV2-nél is megszűnt az állása. Az, hogy azóta mindketten elkezdték a másikat okolni, és megcsalással vádolni, egyáltalán nem könnyített a helyzeten. Hajdúnak sokan jósoltak csúfos véget ebben a helyzetben, visszatérve az ATV-re azonban ismét talpra állt, a Frizbi a csatorna legnézettebb műsora, és a Heti Napló című műsorral Sváby Andrást is sikerült visszacsábítania a képernyőre.

– Felálltam a padlóról! A válás és a TV2-től való távozás is nehéz volt érzelmileg, de hiszek az isteni gondviselésben, és mostanában csak jó dolgok történnek velem. De rám is fért végre! – mondta a tévés.    

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem

Számtalan példa bizonyítja, hogy a szakítás nem egyformán viseli meg a feleket. 

- Détár Enikő és Rékasi Károly esetében például a színész hagyta el feleségét egy új szerelem reményében, de a színész balesete miatt óriási gondokkal küzdenek, Enci élete viszont teljesen rendezett.

- Liptai Claudia a válás után került szakmai karrierje csúcsára, és szülési szabadságát tölti második babájával új párja oldalán, míg Gesztesi Károlyról főleg alkoholproblémái és akadozó pénzügyei kapcsán lehet hallani. 

- Ganxsta Zolee-t tavaly nyáron hagyta el a felesége, a zenész még öngyilkos is akart lenni.

- Kevin Federline és Britney Spears 2007-ben vált el, az énekesnő kopaszra nyírta a haját, ivott, a fiait elvették tőle, zenei karrierje összedőlt. Öt év kellett a talpra álláshoz.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089698_auto_resized.png
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089107_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Nem tudod, mi legyen az ebéd a tavaszi szünetben? Remek menüötleteket ajánlunk a gyerekeknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089525_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089887_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26434_resized.jpg?avcount=1711616713
origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089479_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Átadták a Televíziós Újságírók Díját, Lékai-Kiss Ramóna is elismeréssel távozott – galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711616713
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079298_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Kiszállok" – Ennyi volt, Till Attila elbúcsúzott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/NGTSkhAe4r_xyD7EZpvixbLravikOwcZ8QXfNh1u_ww/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQwOTEwNTNjNzM5YzQ5NGQ5ODdkYWM4MDNkZWFkNWFm.jpg
Nőiesség

"Nem vagyok se magas, se vékony" – modellnek állt a TV2 sztárja – fotók

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/jv9okhncPXt00nSeSUy95XFYG4AO-JWxFAGfPTw6rx4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyY2Y5NDE5NjQzZjQxZDc4YzdhMzIzZDlkYTUxMzlh.jpg
Rácsokon túl

Zalatnay Cini Lagzi Lajcsinak: „Nagyon nehéz lesz, reszket kezed-lábad, mit szólnak hozzád”