Aktuális

Az ügyvédből lett prostituált: Elégedettebb vagyok

Bors

Létrehozva: 2017.02.28.

Az egykori jólmenő ügyvéd, a most 34 éves Claudia de Marchi tavaly egy nap fogta magát, otthagyta állását, átköltözött Brazíliavárosba, hogy óránként 54 ezer forintért szexuális szolgáltatásokat nyújtson férfiaknak.

A feminista nő arról beszél, hogy a munkaváltása mögötti egyik okként „a férfiak önzése” állt. Hogy prostinak állt, az felszabadította a testét, blogot is indított, amelyben tanácsokat ad nőknek hogy a legjobbat tegyék magukkal „az ágyon belül és azon kívül is”.

No tutorial de hoje eu vou ensinar as mulheres a fazerem um homem de parca inteligência emocional se apaixonar por elas: 1- não se apaixonem pelo cabra! Homem mediano não gosta de mulher apaixonada, porque mulher apaixonada é "chata". Quer exclusivismo, faz pergunta invasiva, sente saudade, quer presença, afeto, notícias, carinho, atenção, mensagem de afetuosidade e preocupação. Mulheres que se amam demais não servem para esses párias que não sabem o que é apreço, adoração e amor de verdade na vida! Homem mediano gosta da mulher que não tá nem aí pra ele! Esposa relapsa, que fica aliviada na ausência do marido, pretendente que tem outro no coração. Homens que não se amam, então, não sabem serem amados e, menos ainda, amar! Se sentem "mimimi presos", "mimimi pressionados", só o seu sexo lhes basta. Mas sexo você acha em qualquer esquina, não é mesmo?! E ele também, até porque tem duas mãos com cinco dedos e um monte de foto de mulher cheia de Photoshop e muda para lhes agradar (omis assim se dão bem com as que não estão ligando para a sua existência, além das mudas, das fotos e afins!): desapegue dessa chatice modo hard incapaz de se entregar a qualquer sentimento que seja e de colocar-se no lugar de quem não tem o coração oco! Desencana, baby! A vida é linda demais pra empacar com cara complicado que, talvez, nem saiba o que quer da vida! 2- se você fez a merda de se apaixonar por um tipo emocionalmente tolo de homem, desapaixone já queridinha! Faça uma lista mental com os mimimi do cidadão, com as mentiras, com os defeitos, incoerências entre o dito e o vivido e desapega! Eu sei, bonitona, se você se ama, depois da tal lista mental você vai desapaixonar! Não existem mais de 7 bilhões de pessoas no mundo pra você perder seu tempo nutrindo sentimento bonito por gente de coração e mente confusos.

Cláudia de Marchi (@claudemarchi2) által megosztott bejegyzés,

Szerinte nincs ellentmondás aközött, hogy ő közben férfiaknak árusítja a testét: „Hiszek abban, hogy a feminizmus szabadságot ad, és nem kötöttségeket. Képessé tesz, hogy kizárólag csak azt tedd, amit akarsz. Hoztam egy döntést, hogy az örömömmel és a megélhetésemmel egyszerre foglalkozzak” – mesélte a Daily Mailnek.

Igaz, szerinte ő nem is prostituált, attól, hogy egy estéért 235 ezer forintot is megkeres, mert nem tesz meg mindent a szexért. Csak tanult férfiakkal fekszik le, azokat is elutasítja, akiknek rossz a helyesírása, vagy nem ért egyet a politikai nézeteivel.  Másrészt az első találkozón le sem fekszik a klienssel, csak a második alkalommal, ha bejönnek egymásnak.

Úgy általában a prostik nem a sajt nevünkön szoktak hirdetni, de a volt ügyvédnő ezt is felvállalja, mert büszke arra, amit elért. Anya előtt sem kell szégyenkezni, olyannyira nem, hogy éppen ő ajánlotta lányának a váltást, miután látott a tévében egy luxusescortokról szóló műsort.

„És nagyon szeretem is a szexet. Nem ez lenne a szakmám, ha nem szeretném. Így valami olyanból csinálok pénzt, amit szeretek is. A házasságomban és a kapcsolataimban is mindig a szex volt a legkülönlegesebb, szóval úgy döntöttem, hogy hagyom a tortát és csak a cseresznyét veszem le a tetejéről.”

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083754_auto_resized.png
origo.hu

Itt van Oroszország drámai bejelentése a háború jövőjéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711693512
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091734_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Itt a vége? Letartóztatták a korrupt borsodi polgármestert

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17081782_auto_resized.jpg
ripost.hu

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090466_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711693512
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17063274_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711693512
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/F3OgdeP5THs1FGN0dLgE0ZgrEAumFu0hzgOkiKp3jlU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg3YTQ4NGVkZjlkMTRhNGNiYThlMzM0YzE4ZWRjYzNh.jpg
Aktuális

Varga Juditék legnagyobb fiának is elege van a lelki terrorból nem akar Magyar Péternél lakni

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/_BTJW0fSOY89ZQgaCs27P5pL6yQ1MJ1tfUCsg5d5DhY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMzZjY4MDg4NmYxMzQ3ZDU5YzJlYjZkZmY5YTI0ZDE1.jpg
Tűz

Álmukból felriadva menekültek az emberek: drámával indult a húsvét Budapesten