Aktuális

Az apa hangokat hallott a gyerekszobából, a valóságtól leesett az álla - videó

Bors

Létrehozva: 2017.02.02.

Egy New York-i apuka lelkiismeretesen végezte otthoni teendőit, amikor felesége távol volt, jó szülőhöz méltón fektette le két fiát, majd elégedetten feküdt végig a heverőn. Noel Flynn azonban a gyerekek szobájából hangokat hallott, de elsőre nem tudta azonosítani a furcsa nyöszörgést - írja a DailyStar.

Éppen ezért mindkét gyerek ágya fölé kamerát helyezett, hogy hasonló esetben legközelebb ellenőrizhesse a történteket. Így is történt, amikor legközelebb ismét rá volt bízva a gyerekek felügyelete, hasonló módon járt el, és mikor hangokat hallott, visszanézte a felvételeket. Ám a történtek még őt is meglepték.

A család nagy Rangers-szurkolónak számít, a kétéves, beszélni még alig tudó Brandon pedig az éjszaka közepén magához tért, és még fektében a New York-i hokicsapatot kezdte éltetni. Éppen tízszer kántálta el, hogy “hajrá Rangers”, majd újra az oldalára fordult, és folytatta az alvást. Az apa elsősorban megörült annak, hogy a hangok nem valamilyen problémára utalnak, majd megosztotta a szurkoló fiáról szóló videót, a jégkoronggárda drukkerei pedig örömmel zabálják azt a neten.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek