Egy Nébih vizsgálatra hivatkozva írt csütörtökön arról a Magyar Idők, hogy több termékből is rosszabb minőségűt lehet Magyarországon kapni, mint Ausztriában. Így a Coca-Colából is. A Nébih vizsgálata szerint ugyanis a magyar kóla illata kevésbé telt, összetett (valószínűleg a felhasznált aromák miatt), a cukortartalma pedig valamivel nagyobb, ráadásul az osztrák verzióval ellentétben olcsóbb, kukoricaalapú édesítő felhasználásával készült.
A Coca-Cola közleményben reagált a vádakra, bár semmit sem cáfol. Azt írták, a világ minden pontján a legjobb alapanyagokból, természetes aromákkal, valamint hozzáadott tartósítószer nélkül állítják elő a híres 130 éves receptúra alapján.
A felhasznált édesítőszert technológiai és ellátási szempontok alapján választják ki, Magyarországon, a kukoricából készült fruktóz-glükózszörpre esett a választás, ahogy az őshaza Egyesült Államokban is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.