Aktuális

Kommentháború! Zámbó Krisztián halálát kívánták

Bors

2017. január 25. szerda 14:30

Mert részvétét fejezte ki a veronai buszbalesettel kapcsolatban. Aztán olyan kommentek érkeztek a nagybátyjától, Zámbó Jimmy testvérétől, amit még mi is csak félve merünk idézni.

Ahogy az egész országot, természetesen a sztárvilágot is megrázta a veronai buszbaleset tragédiája. Zámbó Krisztián a Facebookon fejezte ki részvétét, amivel hihetetlen gyűlöletet és kommentháborút váltott ki. Egy követője nemes egyszerűséggel azt írta, a legjobb az lett volna, ha Zámbó Jimmy fia veszik oda egy hasonló balesetben, és nem a gyerekek. Azt talán ne is feszegessük, hogy öt felnőtt is életét vesztette, ezek szerint az ő haláluk „jogos" volt....

Krisztián posztolta a halálát kívánó kommentet, és az után nem nagy túlzással, elszabadult a pokol. Rajongói természetesen védelmükbe vették Krisztiánt, ám legtöbben olyan stílusban, hogy abból a védelemből csak félve és egészen kis mértékben kérnénk. „Hát ilyen nőnek még esélyt se adnák az életben hogy éljen! Undoritó vagy Erika!" – idézzük az egyik hozzászólást.

„Hat ez nem semmi kedves krisztian jo hejebe jot sose varj sajnos vannak ijen emberek" - írta egy másik hozzászóló. A felsorolást még nagyon hosszan folytathatnánk, de nem érdemes, más jellegűt aligha találni közöttük.

A busztragédia kapcsán több híresség is kifejezte részvétét, és mások is kaptak emiatt kritizáló hozzászólásokat, de kevesen vannak azok, akik még ha őket is sértették meg, megengedik közösségi oldalukon az efféle mocskolódást. Pláne, hogy az egész tényleg a 16 halálos áldozatot követelő veronai buszbaleset ürügyén indult...

Az, illetve azok a hozzászólások sem lógnak ki egyébként ebből a sorból, amiket Krisztián nagybátyja, édesapja testvére, Zámbó Tihamér kommentelt – s talán mind közül ezek a legmeglepőbbek. Ő is az ismeretlen, Krisztián halálát kívánó nőnek üzent természetesen. Szerinte az Erika nevű hölgy egy köcsög ember, aki „bisztosi nem vagy kielégítve". A többit idézni sem tudjuk, ugyanis azok a jelzők szorosan kötődnek a férfi nemi szervhez.

További cikkek

Horror

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

Pedofil

7 éves kora óta zaklatta lányát a horrorapa, közös gyerekük is született

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Meglepő elmélettel állt elő a gyerekek tömeges megbetegedéséről a magyar orvos

ripost.hu

Gyilkolt az erős szél: gyerekek közé zuhant egy leszakadó faág, meghalt a 14 éves Patrik Nyitrán

life.hu

A csodásan fehér fogak titka nem a szódabikarbóna! - 2. rész

hirtv.hu

Március 15-től kötelező az oltakozás Németországban

kemma.hu

Rendőrt gázolt egy férfi menekülés közben Tatabányán

origo.hu

Legalább 50 millió évesek, de a kihalás veszélyezteti őket

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az izlandiak felkészültek, ha kikapnak tőlünk, még csomagolhatnak is

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

vg.hu

Leölik a hörcsögöket Hongkongban

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

origo.hu

75 éves lett Kitano Takesi - képgaléria