Aktuális

Végre odakerülnek a férfiak, ahol a helyük van - megőrzőbe 

Bors

Létrehozva: 2016.11.09.

A többség bizonyára már számtalanszor látott az interneten olyan fotókat, amelyeken elgyötört, unott és fáradt férfiak kornyadoznak különböző boltokban. Sőt, sokan talán át is éltek már hasonlót, amikor a barátnőjükkel vagy feleségükkel betévedtek egy plázába, hogy véget nem érő nézelődésbe és vásárlásba kezdjenek.

Kínában szintén nem ismeretlen ez a jelenség, így az egyik shanghai üzletközpontban úgy döntöttek, lépnek. A gyerekmegőrzőkhöz hasonlóan olyan helyiséget alakítottak ki, amelyben a férfiak kényelmesen eltölthetik azt a néhány ezer órát, amíg az asszonyka végigportyázza az összes boltot, esetenként lenullázva ezzel nemcsak a pénztárcájukat, de a bankszámláikat is.

Az úgynevezett férjmegőrzőkben kényelmes fotelek, masszázsszék, hűtő, tévé, wifi és olvasnivalók várják a férfiakat. Sőt, akár még arra is jó lehet a hely, hogy jól kibeszéljék a barátnőket-feleségeket, örök barátságokat kötve ezzel. Mindezért pedig fizetni sem kell.

Az Oddity Central a hírhez hozzátette, egy brit kutatás kimutatta, az átlagos férfiak nagyjából 26 perc után kezdik el unni a vásárlókörutakat. Ráadásul 80 százalékuk utálja is ezeket a partnerrel közös túrákat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek