Aktuális

Újabb részletek a jászfelsőszentgyörgyi gyilkosságról

Bors

Létrehozva: 2016.11.26.

V. Natáliát másfél éve eltűntként keresték, mikor a rendőrök Jászfelsőszentgyörgy határában elásva rátaláltak. Párja, T. Gábor úgy tűnt nagyon szerelmes a nőbe, és aggódik, de kiderült, hazugság volt mindez, mert megbukott a hazugságvizsgálaton. Később mindent bevallott. Ügyvédje a Blikknek úgy nyilatkozott, hirtelen felindulásból ölhetett.

Egy vita után fajult minden gyilkossággá ugyanis. Natália és a férfi anyja összevitatkozott a kertben, mikor T. Gábor kettejük közé állt, és anyját beküldte a házba. A férfi később a gyermeke anyjával folytatott vita közben felkapott egy botot, és úgy megverte vele, hogy az belehalt sérüléseibe. A holttestet aztán a Zagyva partjára vitte, és két méter mélyen elásta.

Azt egyelőre nem tudni, az anya tudott-e fia tettéről, a lap információi szerint, ő is megbukott a poligráfos vizsgálaton, arról viszont nem közölt semmit a rendőrség, hogy az anyát is meggyanúsították volna bűnpártolás miatt.

T. Gábor tettéért 2-8 év szabadságvesztést kaphat, anyja, ha elhallgatott a hatóságok elől információt, bűnpártolás miatt akár 5 évre is elítélhetik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek