Aktuális

Melleivel tartja sakkban Donald Trumpot a neje

R. K.

Létrehozva: 2016.11.13.

<p>Szépségkirálynőnek készült, ötévesen már Tina Turner előtt lépett fel, és ő az az asszony, aki a nőfaló milliárdos botrányhős, Donald Trumpra a legnagyobb hatást gyakorolta. A szlovén Melania Knavs az első külföldi First Lady az USA történelmében.</p>

Melania Knavs 1970-ben a szlovéniai Sevnicában látta meg a napvilágot. Az ország akkor még Jugoszlávia tagállama volt, amely ezer szállal kötődött a kommunizmushoz. Édesapja azonban párttagként élvezte az ezzel járó előnyöket, így könnyen egyengethette szépséges lánya modellkarrierjét. Melania már ötévesen megmutathatta magát egy belgrádi divatbemutatón, a tehetségét pedig a díszvendégként jelenlévő Tina Turner is megcsodálhatta. Tizenévesen sor került az első fotózásokra is. A tehetséges fiatal lányt magával ragadták a szépségversenyek, így felhagyott tanulmányaival, hogy Párizsban és Milánóban modellkarrierbe kezdjen.

Magyar lány volt Melania legjobb barátnője 

A szlovén szépség arra azért ügyelt, hogy leplezze bájait. Meztelenképből mindössze csak egy készült róla a GQ férfimagazin számára. Melania később egy modellügynökségi munka miatt New Yorkba költözött, ahol megismerkedett magyar barátnőjével, Molnár Edittel.

– Mindig is otthonülő típus volt, lekötötte a ruhatervezés. Egyszer tudtam csak rávenni, hogy jöjjön el velem bulizni. A Kit Kat Clubba mentünk, ahol Donald Trump történetesen egy norvég nővel randizott. Mikor meglátta Melaniát, egyből belehabarodott. Neki azonban esze ágában sem volt megadni a telefonszámát – mesélte Edit egy interjújában.  

Egyszer már elhagyta

A karcsú, barna hajú nő 1998-ban végül beadta a derekát, és összejött a milliárdos üzletemberrel. Trump addig nagy nőcsábász hírében állt. Ekkorra már két feleséget is elfogyasztott, akikkel nem bánt kesztyűs kézzel. Exfelesége, Ivana azzal vádolta meg, hogy többször is erőszakoskodott vele, szex közben még a haját is kitépte. Melaniának azonban a jelek szerint sikerült őt betörnie. Habár 2000-ben rövid idôre összerúgták a port, hamarosan kibékültek. 2004-ben pedig Trump meg is kérte a kezét, amelyet csilivili esküvő követett. Kapcsolatuk zálogaként hamarosan megszületett a most tízéves gyermekük, Barron, akit Trump sokkal jobban szeret, mint a korábbi házasságaiból született két-két fiát és lányát.

Szexőrültek

A hetvenéves amerikai elnök egy rádióinterjúban lelkesen ecsetelte, hogy milyen jó a szex 24 évvel fiatalabb kedvesével. – Akkor sem hagynám el, ha egy autóbalesetben súlyosan megsérülne, csak a szép nagy mellei maradjanak sértetlenek – hangoztatta őszintén a hűségét. Melania minderre rá is szolgált, ugyanis nem csak az ágyban nyújt ki­emelkedőt. Az új First Lady a választási kampány során a háttérbe húzódva segítette férjét. Saját bevallása szerint azonban taszítja a nyilvánosság, magát pedig elsősorban családanyának tartja.

Csípős

Az új elnöki pár kapcsolata látszólag megingathatatlannak tűnik. A kebleire azonban jobb, ha vigyáz Melania, nehogy még a végén mellbevágó élmények érjék. Reim Károly

Hatással van a playboyra

A kapcsolatuk a konzervatív nézeteket valló Melaniát is jelentősen megváltoztatta. Egy darabig még a modellkarrierjére fókuszált. Fiatal korához képest az arca is jelentősen átalakult a plasztikai műtéteknek köszönhetően, és ne legyen kétségünk: a Trump által imádott melleit is megcsináltatta. A hat nyelven beszélő nő szabadidejében igyekszik formában tartani magát, de a könyveket is szívesen forgatja. Emellett saját modellügynökséget is vezet, sőt mi több: ruhákat, ékszereket, órákat és szépségipari termékeket is tervez. Egy biztos: Melaniának a jövőben kulcsszerepe lesz abban, hogy Trump milyen hangulatban lép majd be a Fehér Házba.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189598_auto_resized.jpg
origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185742_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megtörtént a bejelentés: így alakulnak hétfőtől az üzemanyagárak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189457_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Szoboszlai barátja tett róla, hogy Liverpoolban már ne reménykedjenek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188964_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181160_auto_resized.jpg
mandiner.hu

A Bajnai Gordon alapította szervezet több mint tízezer aktivistáját foghatják be Magyar Péter kampányába

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27761_resized.jpg?avcount=1714867811
origo.hu

Áttetsző felsőben mutogatja hatalmas melleit Metzker Viki - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184566_auto_resized.jpg
astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. május 4-5.: Meghatottság, öröm

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188965_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Annyira megváltoztak a Jóban Rosszban szereplői, már alig lehet rájuk ismerni – galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189299_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt a volt űrhajós: hátborzongató, amit a földönkívüliekről mondott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187827_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Akikre mindig számíthatsz: ez a 3 csillagjegy a legmegbízhatóbb mind közül

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/jYzQnlT5kfMdaT8HvXv18gJsDkRhi_aJqGvrIQM7dWc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzljNjc2YTBjMjBhNTRhYWY4ZTcwMzc2YjY4ZDBkYWI4.jpg
Gyász

Tragikus hírt közöltek a budapesti buszbalesethez riasztott mentősök - helyszíni fotók

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/Mp2G0ZAAwJ9ywBpZT0y7OMuLpw5qnbql6dZnPntVW2U/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q3MjI1MzJhMjYzOTRhMDQ4NDk0MDQ4MDg1ZjcyYTAy.jpg
Szerencsejáték

Hoppá! Mégis született telitalálat, és egy magyar rengeteg pénzt nyert