Aktuális

Körözött apja rejtegeti Bencét

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.11.29.

Kétségbeesetten keresi eltűnt gyermekét egy édesanya. Eszter immáron hat hete nem hallott a harmadik osztályos Bencéről, aki édesapjával együtt tűnt el budapesti lakhelyükről. A férfi ellen a rendőrség november elején kiskorú veszélyezteté­se miatt adott ki elfogatópa­rancsot.

Eszter a legnagyobb közösségi oldalon kért segítséget. Beszámolója szerint párja, Zsolt évekkel ezelőtt többször is bántalmazta őt, majd másik két gyerekével együtt a saját lakásából is elüldözte. Mindennek némileg ellentmond, hogy a bíróság előtt rejtve maradhatott, 2012-ben ugyanis az édesapának ítélték oda Bence felügyeleti jogát. Eszter – állítása szerint – a kisfia érdekében ezután újabb esélyt adott a párjának. Zsolt azonban újra megverte, így a nőnek egészen Angliáig kellett menekülnie. Ott még utoljára újra kibékültek, de a férfi ezúttal is bántalmazta az édesanyát. Eszter úgy tudja, a brit bíróság emiatt öt év távoltartással büntette Zsoltot. A férfi 2015 februárjában hazautazott kisfiával Magyarországra. Az anya azóta nem láthatta Bencét. 

Közel két év után Zsoltnak el kellett volna engednie láthatásra a gyermekét. Ő azonban lelépett, három napja a telefonja is ki van kapcsolva. Eszter úgy tudja, a férfi ellen több büntetőeljárás is folyik. Azt azonban senki sem tudja, hol vannak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek