Aktuális

Reklámarcnak használják Dzsudzsákot

(t)

2016. október 17. hétfő 11:15

Forrás: Instagram

Egyre méltatlanabb helyzetbe sodródik Dzsu­dzsák Balázs, aki a Lettország elleni gyenge válogatottbeli szereplését követően a hétvégén már be sem fért emírségekbeli csapatába, az al-Vahdába.

A történet azért is kellemetlen, mert a világ futballjában sehol sem jegyzett együttes a bajnokság harmadik fordulójában az első győzelmét aratta, az al-Dafrát győzte le 3-0-ra idegenben úgy, hogy a magyar válogatott középpályás végig a kispadot koptatta. Habár az al-Vahda mexikói edzője, Javier Aguirre mindkét szélsőjét lecserélte a meccsen, nem Dzsudzsá­kot, hanem helyi focistákat küldött a pályára. Arról egyelőre nincs hír, hogy a magyar játékos bemelegítés közben esetleg megsérült volna.

Az viszont elképzelhető, hogy az első két bajnoki fordulóban, és a Ligakupában is lecserélt magyar futballistát a válogatottelfoglaltság után pihentette a mestere. Ez vi­szont azért lenne furcsa, mert a nyáron 3 millió euróért (918 millió Ft) szerződtetett szélső a hétfői lettországi meccset követően szerdán már egy reklámbemutatón vett részt az arab klub kötelékében.

Az al-Vahda aranyfokozatú szponzori szerződést kötött ugyanis az idény végéig a luxuskategóriájú autókat gyártó Ca­dillackel. Az eseményen Dzsu­dzsák egy 20 millió forint értékű Cadillac Escalade-dal pózolt. Vagyis úgy tűnik, hogy akár a Bursasporban, az araboknál is csak reklámarcnak használják a leszállóágban lévő, legértékesebb magyar focistát.

További cikkek

Gyilkosság

Brutális: Kislánya szeme láttára késelte meg barátnője a kétgyermekes apát

FÖLD

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Ezt az 5 dolgot ki nem állhatják a pasik a nőkben

she.life.hu

Észre sem vettük, hogy már más nyelvet beszélünk

magyarnemzet.hu

Nagyon kiosztotta az ellenzéket az ismert baloldali szociológus

boon.hu

Puskalövések és autós üldözés Borsodban

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a portugál kapitány szerint nem érdemeltek ilyen befejezést

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

astronet.hu

Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten

life.hu

Tények és tévhitek a D-vitaminnal kapcsolatban

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista