Aktuális

Horrornagyi: bő egy hétig élt unokája oszladozó holttestével

Bors

2016. október 2. vasárnap 21:00

Elképzelni sem tudjuk, mi játszódhat le egy asszony fejében, aki végez egyetlen unokájával - majd hosszú napokig egy fedél alatt él az élettelen testtel.

A kétségbeesés és az utcára kerülés veszélye hajthatta azt az 51 éves asszonyt, aki úgy döntött, végez saját hároméves unokájával, majd önmagával is - mégis felfoghatatlan, megemészthetetlen a tette.

Brutális események helyszíne volt a Delaware államban található, alig 1300 fős Felton városkája. A település egyik lakosát, Angela M. Binghamet kedden tartóztatták le, miután kiderült, végzett hároméves unokájával, Rilan M. Everettel - több mint egy héttel korábban. A holttest azóta is ott volt a lakásában - az oszlásnak indult tetem bűzét füstölőkkel próbálta elfedni a gyilkos nagyi. A rendőröket végül az egyik szomszéd értesítette.

Az asszony - mint kiderül - egy törölközővel fojtotta meg az ébren lévő fiúcskát. A hároméves gyermek egy darabig még küzdött a szájára és orrára szorított textillel, de esélye sem volt. Bingham ezután napokig nem tett semmit. Szomszédjának azt írta, azért nem mozdulnak ki, mert mindketten betegek - utolsó üzenetében azonban így írt: "Ne gyere át... Rilan meghalt, és én is meg fogok..." A hatóságok nem sokkal később a ház közelében találtak rá a nagymamára. Kiderült: eddigre már több alkalommal is megpróbált végezni magával - gyógyszereket vett be, fehérítőt ivott, valamint az akasztással is megpróbálkozott - írja a Delaware Online.

Az asszony minden bizonnyal azért döntött úgy, hogy eldobja életét, valamint unokájával is végez - akit lánya bízott rá, mert ő nem tudta nevelni - mert anyagilag megszorult, és kilakoltatás fenyegette. Erre utal egy online felületen elindított adománygyűjtés is, amiben leírja: rövid időn belül utcára kerül, ha nem gyűjt össze 3000 dollárt. Képtelen ugyanis fedezni bérelt otthona költségeit.

Az adománygyűjtés utolsó frissítése így szólt: "Hűha. Még senki sem segített, és már csak hét nap maradt. Úgy tűnik, ennyi volt számunkra."

Angela M. Bingham ellen szándékos emberölés a vád. A bíróság 1 millió dollárban állapította meg az óvadékát.

További cikkek

Pucér

Ha nem látod, el sem hiszed, mit találtak a Google térképének böngészése közben!

Covid

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

Ez is érdekelhet

life.hu

Gáspár Győző végre elmondta, mit jelent a "cigány kolbász"

metropol.hu

Brutális mínuszok jönnek, percek alatt több centis hó esik le

life.hu

Kisbabát vár Nádai Anikó

mandiner.hu

Elemzés: a Fidesz-KDNP a több egyéni sikerével nyerheti a választást

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

origo.hu

Újabb fontos szakaszához érkezett a főváros legújabb hídjának kivitelezése - videó