Aktuális

Horrorfalu: megcsonkított őzek és döglött madarak szerteszét

Bors

2016. október 18. kedd 15:45

<p>Egy kétgyermekes apa reggel elvitte gyerekeivel a kutyájukat sétáltatni, amikor egy kettétépett őzt találtak. Nem ez az első hasonló eset, máskor is bukkantak már rá szétdarabolt őzre, döglött galambokra az angliai faluban, Greenside-ban.</p>

Egy őz egy játszótérhez közel, egy szemeteszacskóba volt belerakva, különvágva a feje, a lábai és a törzse. Nem messze innen az úton volt szétszórva szőr és valamennyi hús, innen pedig pár lépésre találtak egy megcsonkított őzt kettévágva.

Utóbbit egy apa, Andrew Burnip vette észre két kisgyerekével, amikor a kutyájukat sétáltatták:

„Először azt hittem egy nagyobb kő, de valahogy rossz előérzetem volt miatta, szóval azt mondtam a gyerekeimnek, hogy maradjanak távolabb a kutyával, míg én megnézem, mi az” – mesélte a 35 éves férfi a Mirrornak. „És valóban, egy szarvas hátsó lábai voltak, és kicsivel jobban megnézve, ketté volt vágva benne az állat.”

Továbbsétálva látta az egy- és a négyéves gyerekével a szétszórt szőrt, próbálta elterelni a figyelmüket, és minél inkább elkerülni, de könnyedén rájöttek, mit látnak, és nagyon zaklatottak lettek.

A helyi lakosok arról beszéltek a Newcastle Chronicle-nek, hogy nem ez az első ehhez hasonló eset. Pár héttel korábban, nyolc szemeteszsák volt megtöltve vérrel, csonttal és más állati maradványokkal. Egy másik alkalommal, egy sétáló 10 döglött galamb szétszórt holttestére lett figyelmes.

Kilenc hónappal korábban egy másik lakos egy véres, megnyúzott mellkast talált, csontokkal és egy őz fejének maradványaival egy használaton kívüli vasúti vonal mellett, ami mostanában a sétálók kedvelt útvonala.

„Úgy tűnik, hogy egyre gyakrabbak az ilyen esetek, és emiatt egyre nyugtalanabbak a helybéliek, nem akarsz úgy az utcán lenni, hogy tudod, bármikor állati testrészekkel teli szemeteszsákokra bukkanhatsz” – mondta Paul Mitchinson, aki 20 éve él a faluban.

„Egyszer, mikor sétáltam egy zacskónyi őztestrészt találtam, ez nagyon nyugtalanítja az embereket, látod az állat szemeit és fejét, csak pár méterrel a játszótértől.”

A helyi rendőrség már vizsgálja a esetet. A helybéliek egy része kutyatámadásnak tudja be az egészet, mások viszont illegális vadászatra gyanakodnak.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

life.hu

Újabb áldozatot követelt a koronavírus: otthonában találták meg holtan a színésznőt

astronet.hu

Szerelmi tarot jóslás a Vízöntő havára: a saját út megtalálása a fontos

travelo.hu

Aranyozott arcú istennő szobrát találták meg egy csatornában

mandiner.hu

Bajkai István helyett Kovács Balázs Norbert indul Erzsébetváros/Terézvárosban

kemma.hu

Elhunyt a nagybetűs tatai háziorvos, Dr. Sopov Krszto

nemzetisport.hu

NB I: Puskás Akadémia–Ferencváros – élőben az NSO-n!

vg.hu

A svédek nem javasolják a gyerekeknek az oltást

life.hu

Így reagált Szilágyi Liliána menedzsere Gerda döbbenetes vádjaira

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

origo.hu

A rendőrök orra előtt fogyott ki a benzin, ami ezután jött, arra senki sem volt felkészülve