Aktuális

40 méteren vonszolta kocsijával feleségét a móri férfi

GJ

2016. augusztus 6. szombat 05:30

Elfajult családi veszekedéshez hívták a mentőket Móron, egy férfi métereken át húzta maga után kocsijával válófélben lévő feleségét, miközben az asszony az ablakba kapaszkodott.

Forrás: Fejér Bálint

Csúnyán végződött a vita a házaspár között. Információink szerint a felek az autóban kaptak össze a válási folyamat közben. Több dolgon nem tudtak megegyezni. A helyeik hangos kiabálásra lettek figyelmesek a Nemes utca közepén. Az asszony kiszállt a kocsiból, még azután is tovább veszekedett a férjével.

– Annyit láttunk, hogy a középkorú nő behajolt az ablakon az anyósülésnél, a vita hevében a férfi gázt adott, és még akkor sem fékezte le a kocsit, amikor métereken ke­resztül húzta maga után a segítségért kiáltó feleségét – mondta a Borsnak egy nő, aki szemtanúja volt a meghökkentő esetnek.

Úgy értesültünk, hogy a feleség legalább negyven métert fu­tott a kocsi mellett, mire a férje haj­landó volt megállni. Ez több mint fél percig is tarthatott. Közben folyamatosan jártak az autók. Az asszony a földre zu­hant. A környékbeliek azonnal hívták a rendőrséget, és mentő is érkezett a helyszínre.

– Az ál­dozat elég csúnyán felhorzsolta a lábát, és még ennél súlyosabb sérülései is keletkeztek. A mentősöknek, miután ellátták, azonnal kórházba kellett vinniük – tette hozzá a szemtanú. Információink szerint a férj csupán megleckéztetni kívánta  a nejét, ám mint informátorunk fogalmazott, kicsit túlzásba vitte.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Borsnak megerősítette: a helyszínen valóban történt egy családi konfliktus, ahol szükséges volt a rend­őri intézkedés. Az ügyben büntetőeljárást indítottak közúti veszélyeztetés vétsége miatt. A hölgy állapota információink szerint javult, hamarosan kiengedhetik a kórházból.    

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Ezzel az autócsodával ment edzésre Dzsudzsák Balázs Debrecenben - fotó

888.hu

Hírességek lobbiznak gyerekek hormonkezeléséért

origo.hu

124 mérges kígyóval körbevéve találtak holtan egy férfit az otthonában – videó

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

origo.hu

Luxusautójával ment edzésre Dzsudzsák Balázs - kép

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

origo.hu

Apáti Bence: Így lapítanak a Telex, 24, 444, Hvg őrkutyái