Aktuális

Volt neje börtönbe küldené Pécsi Ildikó fiát

Sz. B.

Létrehozva: 2016.07.15.

Véget nem érő háborút folytat Pártos Csilla a volt férje és anyósa, Pécsi Ildikó ellen. A torzsalkodás közben, a gyerektartás miatt, az unoka is folyton képbe kerül, csakhogy a kisunoka közben felnőtt és el akar költözni az anyjától.

Több ügyüket tárgyalja a bíróság, az egyikben már született jogerős ítélet, a másik még csak első fokon zárult, a következő indítását Pártos Csilla tervezi.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba házassága évekkel ezelőtt tönkrement, el is váltak, de itt nem ért véget a történet, természetesen az anyagiakban nem sikerült megegyezniük. Az évek óta gyűrűző történet két fontos pontja, hogy a Kossuth-díjas művésznő volt menyét végre kiköltöztesse budai ingatlanából, illetve hogy behajtsák Pártos volt férjén az elmaradt gyerektartást.

A legtöbben Pécsi Ildikó unokájáért aggódnak, nehogy fedél nélkül maradjon, de eddig arról nem szólt a fáma, hogy a lassan nagykorú fiú el akar költözni Pártos Csillától.

– Augusztusban lesz 18, édesapjának pedig azt mondta, külön szeretne költözni. Amint erre lesz lehetőség, édesapja és elsősorban az apai nagyszülők támogatásával ez meg is valósul – mondta a Borsnak Pécsi Ildikó jogi képviselője, dr. Bilkei-Gorzó Dávid, aki szerint az unoka „utcára tétele” rosszindulatú hangulatkeltés Pécsi Ildikóval szemben.

Pécsi művésznőt is megpróbáltuk szóra bírni, de csak annyit mondott, nincs ereje nyilatkozni. Tudni kell, a Kossuth-díjas színésznő valósággal beleroppant a családi háborúba. Közben Pártos a tartásdíjat kevesli.

– Havi húszezer forintot kap Pártos Csilla tartásdíjként, aminek meg kellene haladnia a százezer forintot – árulta el dr. Gerencsér András. – Most erősen elgondolkodott azon, hogy büntetőfeljelentést tesz volt férje ellen – tette hozzá az ügyvéd, ami azt jelenti, hogy szabadságvesztés fenyegeti Pécsi Ildikó fiát.

– Csilla nincs jó állapotban, próbálja tartani magát, de feszült, hiszen a jövőjükről van szó – magyarázta dr. Gerencsér. Természetesen a másik oldalt is megkérdeztük, miért nem fizeti a volt férj a megállapított tartásdíjat.

– A volt férjnek jelenleg nincs pénze a megítélt teljes tartásdíj megfizetésére, és felülvizsgálati eljárást kezdeményezett a Kúriánál. A büntetőfeljelentés lebeg, viszont semmi mást nem jelez, csak bosszúállást – mondta Pécsi ügyvédje, majd hozzátette, Pártos Csilla a tárgyalások során egy általa 30 millió forintra tartott, kizárólagos tulajdonának tekintett gödöllői ingatlant is megnevezett, ami külön vagyonát képezi, tehát elvileg lenne hova költöznie.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek