Aktuális

Merkel miatt távozott a TV2-es főszerkesztő?

Bors

2016. július 30. szombat 13:00

Távozott a TV2 Tények Extra új főszerkesztője. Pálmai L. Ákos a botránykővé vált illuminátusriport sugárzása után hagyta el a csatornát.

Forrás: TV2

Pálmai L. Ákos idén márciusban kezdett a TV2 Tények Extra című műsorában, miután az Origónál töltött kétéves pályafutása véget ért. Az új főszerkesztő mindössze másfél hónapot töltött pozíciójában, csütörtökön magánéleti okokra hivatkozva távozott.

Talán nem véletlen egybeesés, hogy a Tények Extra szerdai műsorában nagy port kavart riportot közöltek, amely azt su­gallta, hogy Angela Merkel né­met kancellár és Theresa May brit miniszterelnök is az illuminátusok rendjének, azaz egy megvilágosodott, világuralomra törő titkos szekta tagjai. A sokkoló következtetést a brit lapok véleményére utalva a politikusok kéztartásából vonták le...

A piramist formázó kéztartás azonban teljesen általános gesztus, politikusok pedig különösen gyakran folyamodnak hozzá, ha nyilvános szerepléseik alkalmával nem tudnak mit kezdeni a kezükkel.

Mivel Pálmai tegnap elérhetetlen volt, a TV2 pedig nem nyilatkozott az ügyről, nem tudni, hogy a főszerkesztő távozásának a botrányos „leleplező” riporthoz van-e köze vagy a szerkesztőségben kialakult komoly konfliktusoknak. A folyosói pletykák szerint ugyanis Pálmai érkezése óta ezek meglehetősen elszaporodtak.

A csatorna közleményében így fogalmazott: A próbaidejét töltő Pálmai L. Ákostól a mai nappal megvált a TV2. A megfogalmazás azt sugallja, hogy a csatorna küldte el Pálmait, és nem önként távozott.

Sokan távoztak

A TV2 hírigazgatójának áprilisi kinevezése óta többeknek mennie kellett, vagy mentek el a csatornától. Szinte azonnal távozott például Vujity Tvrtko, Friderikusz Sándor, Kárász Róbert, és a Tények felelős szerkesztőjének, Horváth Csabának és Dudás Ádám szerkesztő-riporternek is új állás után kellett néznie.

Sokkoló kisfilm a TV2-n

Egy titkos rend, az úgynevezett illuminátusok irányíthatják a világot, végső céljuk a világkormány megalakítása – legalábbis az összeesküvés-elmélet hívei szerint. A misztikus társaságnak befolyásos politikusok is a tagjai, akik nem titkolják, hogy az illuminátus rend elkötelezett hívei – hangzott el a Tények Extra riportjában, amelyben egyértelmű utalást tettek arra is, hogy Angela Merkel német kancellár és Theresa May brit miniszterelnök kéztartással üzeni: a titkos társaság tagjai.

További cikkek

Baleset

Megrázó képeket kaptunk: ebben az autóban égett halálra a 20 éves fiú Tolna megyében

Baleset

Kiderült, ki halt meg az M1-esen történt tragédiában

Ez is érdekelhet

metropol.hu

43 évesen meghalt a magyar színész, kómába helyezés előtt üzent a covidos anyuka

borsonline.hu

Bejelentették, mikor kapják vissza a családok az szja-t, és mikor jön a 13. havi nyugdíj

vg.hu

A második világháború óta nem érte ekkor veszteség Oroszországot

kemma.hu

Mentőhelikopter szállt le az M1-esen: kamion borult árokba Ácsnál

nemzetisport.hu

Hunyady Emese: Büszkeség, hogy én vagyok az első magyar téli olimpiai bajnok!

origo.hu

Varga Mihály: A Fitch Ratings szerint sikeres a magyar gazdaság újraindítása

mandiner.hu

Német magazin: Novák Katalin a megkeseredett, jobboldali populista személy pontos ellentéte

life.hu

Teljesen összeomlott és felesége halála óta már élni sincs kedve a népszerű színésznek

metropol.hu

Mentőhelikoptert riasztottak: nagy a baj az M1-es autópályán

origo.hu

Elszabadult a pokol a behavazott utcán, a hólapátoló férfi reakciója eszméletlen volt