Aktuális

Szörnyeteg: fogyatékos kisfiát erőszakolgatta az apa

Bors

2016. május 10. kedd 21:00

A férfi nem csak a saját fia sérelmére követett el szexuális jellegű bűncselekményeket.

Az ügy röviden: 20 év letöltendő börtönt kapott egy ír férfi, miután kiderült: több alkalommal is megerőszakolta, sőt, le is filmezte saját, fogyatékkal élő gyermekét, írja a Mirror ír kiadása.

A fia személyazonosságának védelme miatt meg nem nevezett férfit egy nemzetközi, pedofilellenes rendőrségi operatív csoport buktatta le, és az is bizonyosságot nyert, hogy az erőszaktevő nem csak a saját fiára jelentett szörnyű veszélyt. Az Europol és a Garda nevű pedofilüldöző egység számítógépe IP-címe alapján nyomozta le az írt, akinek gépén összesen 12 427 darab, kisgyerekeket ábrázoló pornográf felvételt találtak. A képek és videók között volt olyan is, ahol mindössze két hetes gyermekeket bántalmaznak szexuálisan... A képek közül több mint 5500 darabon a férfi 6-7 éves fia szerepelt, félreérthetetlen pózban.

A férfi a bíróság előtt beismerte bűneit, és kétrendbeli nemi erőszakkal, háromrendbeli szexuális kizsákmányolással és tízrendbeli szexuális zaklatással vádolták meg, amiket fia sérelmére követett el 2014 januárja és 2015 márciusa között. Ezen kívül a számítógépén talált gyermekpornó miatt is felelősségre vonták.

A bíró Tony Hunt élete egyik legkeményebb esetének nevezte a történteket. Álláspontja szerint az apa tettét súlyosbítja, hogy fia fogyatékossága miatt beszédképtelen volt, a vádlott pedig ezt kihasználva követte el a felsorolt borzasztó bűnöket. Ugyanakkor a szerencsétlen gyermek talán egy kicsit szerencsés is, hogy mentális állapota miatt fel sem fogta, micsoda szörnyűségeken kellett átesni saját édesapja miatt...

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

hirtv.hu

Menet közben leállt egy repülő mindkét hajtóműve

bama.hu

Megfenyegették a kozármislenyi háziorvost az oltások beadása miatt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: bombameglepetés – Izland feltörölte a padlót a franciákkal!

origo.hu

Ez az a tanulmány, ami szerint a gazdasági teljesítmény összefügg a férfiasság méretével

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

nemzetisport.hu

NB II-es felkészülés: negyedik meccsét is megnyerte a Vasas