Aktuális

Rejtély: miért végzett anyával és lányával a tini szerelmespár?

Bors

2016. április 18. hétfő 17:00

Egy 49 éves asszony és annak 13 éves lánya esett áldozatul egy 14 éves pár ámokfutásának. Jelenleg több az ügyben a kérdőjel, mint a válasz...

Halálra késelték saját Lincolnshire-i otthonában a háromgyermekes Elizabeth Edwardst és 13 éves kislányát, Katie-t. A holttestekre péntek dél körül bukkantak a hatóságok. Az anyukát mindenki mosolygós, kedves asszonynak írta le, aki a közösség szeretett tagja volt. A helyi általános iskolában dolgozott, emellett kórust vezetett és drámaórákat tartott a templomban. Két fiatalabb gyermekével, Kaite-vel és Kimmel élt együtt. Harmadik lánya, Mary Cottingham azt írta ki Facebook-oldalára: „Még most is sokkban vagyok. Nem hiszem el, hogy nincsenek többé. Annyira imádom őket, szükségem van az anyukámra!”

A rendőrség már szombaton letartóztatott egy tini szerelmespárt, egy 14 éves fiút és egy vele egykorú lányt - ők hétfőn állnak bíróság elé. Azt azonban jelenleg még sejteni sem lehet, hogy a páros miért végzett az anyával és lányával, valamint azt sem hozták nyilvánosságra, az anya vagy a tinilány ellen irányult-e eredetileg a támadás. Sejthető, hogy a gyilkosok ismerték az áldozatokat.

Ugyan személyiségi jogokra hivatkozva a hatóságok nem hozták nyilvánosságra a két gyilkosság vádjával letartóztatott tini nevét, a Daily Mail információi szerint a 14 éves fiú lehetett rossz hatással barátnőjére, és ő vehette rá szerelmét a brutális ámokfutásra is. Míg a fiú dühkitöréseiről volt híres, addig a lány az utóbbi időben változott meg - pont akkortájt, amikor kialakult kapcsolata a sráccal. „Azóta nem állt szóba senkivel. Ha beszéltél hozzá az utcán, egyszerűen továbbállt” - meséli az egyik helyi lakos.
 

További cikkek

Covid

Müller Cecília: Tízből kilenc megbetegedést már az omikron variáns okoz - videó

Stop

Ennek a 4 intézkedésnek nagyon sok magyar fog örülni

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

metropol.hu

Kulcsár Edina pont úgy cseréli le Csutit, ahogy Csutival cserélte le az egykori jegyesét

origo.hu

Megerőszakolt egy nőt, kilenc évre börtönben megy a Real Madrid korábbi sztárja

magyarnemzet.hu

Pulai András bicskanyitogató módon nyilvánult meg ’56-ról

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Minden emberben van egy "halálóra", ami előre megmutatja, mikor hal meg

origo.hu

Mától ismét pályázhatnak a vállalkozások technológiaváltó támogatásra

metropol.hu

Brutális mínuszok jönnek, percek alatt több centis hó esik le

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

origo.hu

Rosszul lett és meghalt egy kisfiú egy újpesti benzinkúton