Aktuális

Két hétre megkötözte, majd megölte unokahúgát

Bors

2016. április 6. szerda 22:00

Az asszony brutális módon végzett a 3 éves kislánnyal.

A kegyetlen gyilkosság részleteit a hétvégén hozta nyilvánosságra a rendőrség: egy coloradoi asszony kétségbeesve telefonált segítségért, miután hároméves unokahúga nem lélegzett. A kiérkező mentők azonban megállapították: a kis Bethannie Johnson valószínűleg már jóval korábban életét vesztette.

A 29 éves Shanna Gossett, aki a pici gyámjaként mutatkozott be a rendőröknek, először azt állította, az előző két hetet a kislány a biológiai anyjánál töltötte, ahonnan csak egy nappal korábban hozták vissza - később azonban kiderült: ez az állítás a legkevésbé sem állja meg a helyét. Ekkor Shanna elárulta: mivel unokahúga nagyon rosszul viselkedett, ezért két hétre hozzákötötte egy székhez, és bezárta egy szekrénybe. Amikor azonban eloldozta, a kislány viselkedése nem javult, így először a földre lökte, ahol egy porszívónak csapódott a pici feje, majd a falba verte a gyerek koponyáját. A kislány ekkor halhatott meg. A kegyetlen asszony még ágyba tette a picit, majd másnap reggel, március 17-én - kétségbeesést színlelve - hívta a mentőket.

Shanna Gossettre minden bizonnyal nem szabnak ki óvadékot: a rácsok mögött kell megvárnia, amíg a bíróság bönt a bűnösségét illetően - írja a Denver Post. Az asszony ellen előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés, gyermekbántalmazás, emberrablás és jogellenes fogvatartás a vád.
 

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet