Aktuális

Véget ért a kóma, horror lett a romantikából

Bors

Létrehozva: 2016.03.09.

A hosszú álomból felébredő lány az első néhány szavával félelmetes drámává változtatta az addig szerelmes filmbe illő történetet.

A kínai lány, Lin Yingying 8 hónapig feküdt kómában, ápolásáról családja és szerelme gondoskodott. A fiataelmeber időt és energiát nem kímélve mindig a lány mellett próbált lenni, valamint finanszírozta a kezelései jelentős részét is. Liu Fenghe napi 5 órát töltött barátnője ágya mellett, és próbált mindent megtenni azért, hogy Lin felébredjen. A család és a helyiek is szinte hősként tisztelték önfeláldozásáért a férfit, aki akár egy romatikus film főszereplője is lehetett volna ezek alapján.

Nyolc hónap után megtörtént, amire „mindannyian vártak”, Lin végre magához tért. De nem sokkal az ébredése után kiderült a Csipkerózsika történetről, hogy igazából egy horror meséről van szó. A lány ugyanis elmondta a szüleinek, hogy a 8 hónapos szendergését okozó sérülések a fején pontosan honnan származnak. Bevallotta, hogy egy délután a barátjával közösen vezetett pékségben véletlenül odaégetett egy adag kenyeret, amiért Liu iszonyú dühös lett, és többször megütötte egy sodrófával. Emellett azt is elárulta, hogy korábban is bántalmazta már, de megfenyegette, hogy ne mondja el senkinek.

A családot sokként érte a hír, miszerint az eddig odaadóan és önzetlenül viselkedő férfi az egész szörnyűség okozója, amit ráadásul mindvégig eltitkolt. A történet vége a boldog lezárás helyett az lett, hogy a lány édesapja kitálalt a rendőrségnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek