Aktuális

Jó hír! Előkerült a 11 éves Boglárka

M. S.

Létrehozva: 2016.03.29.

Hétfő óta nem adott életjelet magáról egy 11 éves egri kislány. Sértetlenül került elő.

A rendőrség közlése szerint Hegymegi Boglárka 15 óra körüli időben otthonából tűnt el, körözést adtak ki utána. Nyomkövető kutyával is keresték, állítólag az eb a Deák Ferenc úti Háromfarkas buszmegállóig követte a nyomokat.

A gyermek édesanyja az Agria TV-nek azt mondta: szerinte lányát egy férfi csalta el valahova, akit Bogi az interneten ismerhetett meg. Az anya húsvét hétfőn bement a gyerekszobába, ekkor vette észre, hogy eltűnt a lánya.

– Szóltam a nagyobbik lányomnak, először lementünk a kertbe, aztán a városban kerestük. Érthetetlen és felfoghatatlan számomra, hogy ez velünk is megtörtént. Remélem, hogy nem bántották, és hamar előkerül. Eelvitt egy iPad-ot magával, telefonja nem volt, úgy gondolom, hogy valamilyen csatornán, amiről én nem tudtam, megismerkedett valakivel és elcsalta magával az illető – mondta könnyeivel küszködve az anya.

A rendőrség honlapján most azt írja, az állampolgárok segítségének is köszönhető, hogy az eltűnt személyt épségben megtalálták a rendőrök.

Az Egri Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték az eltűnt felkutatását, amelyben a lakosság segítségét is kérték. Egy állampolgár bejelentésének köszönhetően a rendőrök 2016. március 29-én kora délután sértetlenül megtalálták a lányt egy felsőtárkányi vendéglátóhelyen.

Az ügy további körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek