Aktuális

Asztalt rendelt: ledöbbent, amikor a csomag megmozdult - videó

Bors

Létrehozva: 2016.03.09.

Ugyan ki örül annak, ha a frissen kézbesített csomag elkezd mozgolódni?

Szokatlan extrával szállítottak ki az egyik csomagot az Amazon egy londoni lakásba. Amikor a pakk megérkezett, Kat Kahraman csak átvette, de nem is fordított rá különösebb figyelmet. Csak később tűnt fel neki: a doboz valami olyat csinál, amit nem kellene. A 37 éves lány ugyanis mozgást érzékelt a szeme sarkából.

„Amikor kinyitottuk, azt gondoltam, hogy valami nem stimmel, és hirtelen egy élő egér pottyant ki. Sokkoló volt” - emlékezett vissza Kat, aki végül összesen négy élő és három elpusztult egeret talált ott, ahol csak egy összeszerelésre váró asztalnak kellett volna lennie.

„Szerencse, hogy nem vagyok ijedős - elképzelem, mi lett volna, ha valaki olyan nyitja ki a csomagot, aki fél az egerektől” - tette hozzá.

Kat és szobatársai végül úgy döntöttek, megtartják az utazást túlélt négy kisegeret - míg az Amazon nem csak az egerek által összekaristolt 47 fontos asztal árát térítette meg, de egy 60 fontos vásárlási utalvánnyal is kiegészítette azt - számolt be a történtekről a Mirror. Ide kattintva láthatja, hogyan rendezkedett be a londoni lakásban a négy váratlan jövevény.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek