Aktuális

Megszületett az ablakon kidobott Ádámka testvére

Bors

Létrehozva: 2015.12.14.

Megszületett annak a nőnek a kislánya, akinek kisfiát édesapja kidobta egy negyedik emeleti lakás ablakából Budapesten.

Az egész idei év egyik legmegrázóbb családi drámája zajlott le még januárban egy Attila úti lakásban Budapesten. O. György ugyanis hat hónapos kisfiát, Ádámkát kidobta az ablakon, majd ő maga is a mélybe vetette magát. A zuhanást egyikük sem élte túl.

Barbara, az édesanya korábban szakított agresszív párjával, a nagymama lakásába menekült, de György ott is megtalálta. A férfit korábban letartóztatták, távoltartási végzést is hoztak ellene, ami nem bizonyult hatásosnak.

A felfoghatatlan tragédiával Barbara úgy próbált megbirkózni, hogy a családon belüli erőszak elleni küzdelem egyik szószólójává vált. A nyáron – azon a napon, amikor Ádámka egyéves születésnapja lett volna – egy sétával emlékeztek meg az esetről, amin a gyászoló anya is beszélt.

– Hónapokba telt, amíg felfogtam, hogy Ádám nincs többé. A hiánya szinte elpusztított. Sokan megszóltak, micsoda ízléstelenség, hogy nyilvánosságra hoztam a velem történt tragédiát. Szerintem ez nem magánügy. Fel kell emelni a hangunkat, hogy végre meghalljanak minket – mondta. Barbara ekkor már a szíve alatt hordta új kisbabáját, akinek azóta életet is adott.

– A keserűség előbb-utóbb eltűnik, valaki, akit a sors az utadba sodor, végre megérkezik egy csokor boldogsággal a kezében, és minden jó lesz – írta Facebookra feltöltött, kislányával közös fotója mellé a Paulo Coelho-idézetet. Barbara és édesanyja tehát most mindent újrakezdhet. Ehhez nemcsak a nemrég született kislány, de egy új otthon is hozzásegítheti őket, ugyanis információink szerint elköltöztek a rossz emlékeket idéző Attila úti bérelt lakásból.

Barbara egyébként második gyermeke édesapjával is szakított, úgy hírlik, a férfi O. Györgyhöz hasonlóan sokat féltékenykedett párjára.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek