Aktuális

Titokban temették el az öngyilkos családot

Munkatársunktól

Létrehozva: 2015.11.14.

Egy hétköznapi hajnalon, még a nagymegyeri temető nyitása előtt temették el a kollektív öngyilkosságot elkövető P. Mihályt, feleségét és fiát, Györgyöt – tudta meg a Bors. A búcsúztatón a sírásón kívül csak az asszony néhány rokona vett részt. A család­fő maga fizette be a végtisztesség költségeit.

Hiába szerettek volna sokan végső búcsút venni a szlovákiai Nagymegyeren a P. családtól, az asszony rokonai úgy döntöttek: a legnagyobb titokban kísérik utolsó útjukra az áldozatokat, Mihályt, Katalint és Györgyöt.

Mint arról a Bors beszámolt, júliusban a köztiszteletben álló család mindhárom tagja öngyilkos lett. Mérget vettek be, amiből még a kutyának is jutott. Az édesapánál nem hatott elég gyorsan a szer, ezért ő felakasztotta magát a konyhában az ajtófélfára. Katalint a kutyáját szorítva, az ágyában találták meg csakúgy, mint fiát, Györgyöt.

A famíliát ismerők egybehangzóan állították a tragédia után: soha egy hangos szó nem volt közöttük. A férfi és a velük élő fia is sírásóként dolgozott má­sod­állásban abban a temetőben, ahol végül őket is végső nyugalomra helyezték.

– Nem csak a halálukat övezi rejtély, a temetésüket is. Azóta is találgatjuk, miért ölték meg magukat, hiszen semmi gondjuk nem volt. Többen pletykálják, hogy eladósodtak, de olyat is hallottam már, hogy egy szekta hálózta be a családot. Talán soha nem derül ki az igazság. Azt is csak utólag tudta meg mindenki, hogy a legnagyobb titokban eltemették őket. Pedig biztos sokan elmentek volna a városból a bú­csúztatóra, de esélyt sem kaptunk rá. Mihályékat a családi sírba helyezték, ott nyugszik a férfi anyja és apja is – mondta el a Borsnak egy helybeli férfi.

Úgy tudjuk, a család lakásá­ban a tragédia óta senki nem járt, a kocsijuk is ugyanott parkol, ahol Mihály legutoljára megállt vele.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek