Aktuális

Réka a legszexibb fitt patikus Magyarországon

Bors

Létrehozva: 2015.11.02.

Szentesen él dr. Muzsik Réka gyógyszerész, aki egy éve mutatkozott be először fitneszversenyen. Máris a legsikeresebbek közé került.

– Már az óvodában is táncoltam, ami annyira komolyra fordult, hogy utána húsz évig társas- és modern táncosként álltam a pódiumra. Mivel mindig kitűnő tanuló voltam, egyértelmű volt, hogy a tanulmányaimat valamelyik egyetemen folytatom. A szegedi gyógyszerésztudományi kar tetszett a legjobban. Amikor vé­geztem, Szentesen helyezkedtem el, most is ott dolgozom, egy patikában – mondta Réka.

Az aktív tánc a munka mellett már nem ment. Ekkor jött az ötlet, hogy járjon le egy edzőterembe.

– Látták, hogy gyorsan fejlődöm, és javasolták, foglalkozzam ezzel komolyabban. Tavaly, a Kriko Kupán indultam először, és harmadik lettem. Az idei Fitparádén már csak egy ukrán versenyző előzött meg, az októberi Zimmermann Kupán és a Predators Classicon pedig már én lettem a legjobb. Mivel a november 1-i kvalifikáción fináléztam, utaz­hatok Bangkokba – osztotta meg terveit a Borssal Réka, akit, bár a gyógyszertárban, a köpeny alatt nem látszik az alakja, mégis sokan felismernek, és gratulálnak neki.

– A strandon már más a helyzet. Ott az alakomat is megnézik, és sokan kérdezik, ezt hogyan értem el. Örülök, hogy sokakat mo­tiválok, és az eredményeimet ennyien elismerik – tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek