Aktuális

Nem fogja elhinni, miért képes szexelni ez a lány

Bors

Létrehozva: 2015.11.24.

Áruba bocsátotta a testét egy fiatal hölgy az interneten. Reggel-este kedves lesz ahhoz a férfihez, aki teljesíti legnagyobb vágyát.

Ön mire lenne képes azért, hogy eljuthasson a Harry Potter Témaparkba? Ha válaszképpen most hangosan felröhögött, akkor megnyugodhat, mert ön teljesen rendben van. Az őrült potteristák azonban bármire hajlandóak lennének, csak hogy beléphessenek álmaik birodalmába.

Egy fiatal, csinos lány például magát bocsátotta áruba az interneten. Aki elviszi az orlandói (Florida, Egyesült Államok) témaparkba, megdughatja. Pikáns fotós hirdetését a Craigslist online cserekereskedelmi oldalra töltötte fel. Mint írja, hatalmas rajongója a Harry Potter-könyveknek és
-filmeknek, viszont nincs pénze, hogy elutazzon és belépőt váltson a (számára) paradicsomba. Ezt kellene finanszíroznia annak, aki megkapja őt.

„Nem vagyok kurva, de tudom, mi kell a férfinak, és jó a testem. Szükségem van egy partnerre, aki elvisz a témaparkba. Az út alatt végig úgy fogok veled viselkedni, mintha a pasim lennél. Mindent neked kell fizetned, én pedig esténként és reggelente ezt szexuális kényeztetéssel fogom meghálálni” – írta.

A Universal filmstúdió 2010-ben nyitotta meg a „The Wizarding World of Harry Potter” (Harry Potter varázslatos világa) elnevezésű szórakoztató létesítményt. A parkot épp most bővítik egy új szektorral, ami 2016-ra készül el. Ehhez pont nemrég adott ki egy előzetes videót a cég:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek