Aktuális

Halálos orális szex miatt áll bíróság elé a győri férfi

M. S.

2015. november 24. kedd 04:30

A magyar kriminalisztika történetében egyedülálló váddal illetik J. J.-t, a férfi partnere megfulladt orális szex közben. Szerdán bírája elé áll.

A Győri Járásbíróság holnap kezdi tárgyalni a gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolt 60 éves J. J. büntetőperét. Dr. Máté Kinga, a bíróság szóvivője a Borssal közölte: az ügyészség zárt tárgyalás elrendelésére tett indítványt, erről a bíróság az első tárgyalási napon dönt.

A Bors januárban számolt be a példátlan esetről. Egy kétségbeesett férfi hívta a mentőket a győri Ifjúság körút egyik panelházába. A férfi elmondta, hogy élettársa nem mozdul, a pulzusát is próbálta ellenőrizni, de a nő szíve ekkor már nem dobogott. A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni a 49 éves asszonyt, de már nem tudtak segíteni rajta. Később a boncolás megerősítette, hogy a halálát az orális szex közben bekövetkezett lassú fulladás okozta. Az élettárs elmondása szerint a tragikus reggelen az élettárs elmondása szerint az asszony kezdeményezte az aktust.

A furcsa haláleset híre hamar elterjedt Győrött, a lakótelepen élők szerint a pár nem vetette meg az alkoholt, több környékbeli úgy vélekedett, hogy a tragédia is ittas állapotban következhetett be, a férfi talán ezért nem vette észre, hogy asszonya fuldoklik.

A Bors úgy tudja: a tragédia lelkileg összetörte a férfit, aki szabadlábon védekezhet. A környezetében kitudódott, hogy ő az eset egyik főszereplője, ezért elköltözött Győrből, jelenleg az ismeretlenséget sokkal jobban biztosító Budapesten lakik.

Az ügytől független jogász, dr. Kamarás Péter a Borsnak elmondta: hosszú pályafutása alatt sosem hallott hasonló magyarországi esetről.

– Roppant nehéz lesz a bűncselekmény bizonyítása, feltételezem, hogy elsősorban az orvos szakértői véleményekre hagyatkozhat majd a bíróság. Megjósolhatatlan, hogy bűnössége esetén milyen büntetésre számíthat a vádlott. Ez attól függ, milyen fokú gondatlanság vezetett az asszony halálához. A gondatlanságból elkövetett emberölésért 1-től 5 évig terjedő börtön szabható ki.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ehhez a három jegyhez visszatér az exe 2022-ben

origo.hu

Látványos képeken az európai felhőkarcolók

mandiner.hu

Carolina Punset: Ha Brüsszelben élsz, egy iszlamisták által birtokolt városban élsz

kemma.hu

Eltűnt tanár holttestét találták meg a síkvölgyi tóban

origo.hu

Jeges kanyont fedeztek fel az Antarktiszon

nemzetisport.hu

Kerékpár: 95 százalék esélye volt, hogy lebénulok – Bernal

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók