Aktuális

Hajni: Elrabolták a két gyerekem!

B. B.

2015. november 28. szombat 08:00

Két éve harcol gyermekeiért Bárdi Hajnalka. A bíróság mindkét kicsit neki ítélte, a férje erőszakkal elvitte Misit és Amandát. A kisfiúra nemzeti körözést adtak ki.

Két éve pokol az élete a kétgyermekes családanyának, Bárdi Hajnalkának. Az asszony ugyanis azóta alig látta két imádott gyermekét, Misit és Amandát. A kicsiket nem más, mint saját édesapjuk és anyai nagymamájuk rejtegeti:

– Szakítottunk a férjemmel, ezért elköltöztem édesanyámhoz Oroszlányba – meséli a Borsnak Hajnalka. – A férjem keresett a nyáron, de a gyerekek felől nem érdeklődött. Mikor iskolakezdéskor ide írattam be Misit, ráébredtek, hogy nem megyek vissza. Bírói végzésem van arról, hogy a gyermekek nálam vannak elhelyezve, mikor a nagymama elkérte őket láthatásra, szó nélkül belementünk, eszünkbe sem jutott eltiltani tőlük. Rémálmomban sem gondoltam, hogy vissza már nem akarják őket hozni. Egy hét után sikerült őket visszacsempésznem – mondja Hajni. Azonban ez csak a kezdet volt: a fenyegetések megszaporodtak, megesett, hogy a rendőröknek kellett elzavarni őket Hajniék lakása elől. Misit és Amandát végül az óvodából és az iskolából rabolták el.

– Az iskolai portán tudták, hogy az apának nem adható ki Misi, ezért az apja megvárta, míg az udvarra mennek játszani, onnan vitték el. Amandát tíz nap múlva az óvodából – mondja sírva az anya. Hajni azóta harcol a két kicsiért, egyszer meg is verték, de nem adta fel. Többször is elment férje dunaújvárosi címére, de vagy letagadták a gyermekeit vagy elkergették őt. Hajni hozzáteszi: Amandát egyszer sikerült hazacsempészniük, azonban a nagyszülők három hét múlva az iskolából visszarabolták a kislányt. Hajni és családja eközben kiadatási pert indított, amit első és másodfokon is megnyertek, már végrehajtót küldtek a gyerekekért, akiket azonban elbújtattak.

– Már nem tudom, hol vannak. A fiamat két éve nem járatják iskolába, mindkét gyermekemet ellenem nevelik, mindent megpróbáltak: letagadták előttük a látogatásaim és bevádoltak, hogy vertem, bántom őket testileg-lelkileg. Persze azonnal orvosi és pszichológiai szakvéleményt kértünk, amely kimondja, hogy a vádak nevetségesek, és azt is, hogy az apai családból azonnal ki kell emelni mindkettőjüket. Misire már nemzetközi körözést adtak ki, úgy sejtjük, az apja a fővárosban rejtegeti – véli az asszony.

További cikkek

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Börtön

Törölj mindent! – utasította diákját a vele szexelő tanárnő

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

metropol.hu

Könnyes búcsú! Így gyászolják gyermekei Csollány Szilvesztert

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek

mandiner.hu

„Az apa férfi, az anya nő, a gyermekeinket meg hagyják békén!” – Kulifai Máté a Mandinernek

delmagyar.hu

A Tiszába ugrott egy személy Szegeden - Fotók

origo.hu

Az eddigi talán legnagyobb javítását kapta a OnePlus 9 Pro

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

ripost.hu

Csoda: egy hónap halálos küzdelem után túlélte a koronavírust Éva

origo.hu

Ön is megveheti Michael Schumacher bivalyerős családi Mercedesét - képek