Aktuális

Egy ágyban: élettársa lányával is szexelt Ferenc

G. J.

Létrehozva: 2015.11.09.

Egy ágyban aludt élettársával és annak lányával egyszerre az a tatabányai férfi, aki a 11 éves kislányt hónapokon át molesztálta. A gyerek nagybátyja jelentette fel őket.

T. Ferenc tavaly augusztusban ismerkedett meg H. Szilviával, néhány hét elteltével összeköltöztek. Információnk szerint a Tatabánya Mésztelep városrészén laktak. Így, közösen nevelték az asszony korábbi házasságából származó 11 éves lányát, K. D.-t. A férfi a kezdetektől próbált jó kapcsolatot kialakítani a kislánnyal, aki hamar a bizalmába fogadta.

A nevelőapa hamarosan szexuális érdeklődést kezdett tanúsítani a nevelése alatt álló 11 éves lány iránt. „Eleinte csak a combját simogatta, puszilgatta az arcán, a száján és a combján, később a férfi kihasználta, hogy az élettársa dolgozott, így csak ketten voltak otthon. Levette a saját és a gyermek ruházatát, és közösült vele” – közölte a Borssal a Tatabányai Törvényszék.

A férfi, miután elvette a kislány szüzességét, rendszeresen molesztálta őt tatabányai otthonukban, amikor az anya nem volt ott. Hárman egy ágyban aludtak, de a nő azt állította a rendőröknek, hogy ilyenkor élettársa nem közeledett a kislány felé. A gyereknek fogalma sem volt arról, hogy amit Ferenc tesz vele, az bűncselekmény.

Végül a kislány nagybátyja rajtakapta őket, aki azonnal elmondta az anyának, és feljelentést tett a rendőrségen is. T. Ferenc beismerő vallomást tett. Szexuális erőszak miatt kell felelnie. A bűntetőügyben februárban lesz a következő tárgyalás. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek