Aktuális

Fodor Zsóka: Fábry alkoholistának nevezett

Fái

Létrehozva: 2015.10.24.

A kamerák előtt nevezte iszákosnak a színésznőt a showman. Fodor Zsóka annyira megsértődött, hogy Fábry bocsánatkérését alig akarta elfogadni.

A színésznő a tizenöt éves Bulvár, avagy Fogi Színház ünnepségén sztorizgatott Beleznay Endrével és Cseke Katinkával, amikor eszébe jutott, mikor is bántották meg életében a legdurvábban.

Az eset nem ma történt, megannyi álmatlan éjszakát okozott a színésznőnek, de most már képes harag nélkül beszélni róla.

– A történet ott kezdődött, hogy Oszter Alexandrával játszottam együtt a Leszállás Párizsban című darabban. Alexandra az egyik vidéki előadásra elhozta a kiskutyáját, és bezárta az öltözőbe. A szerepem szerint – én játszottam a bejárónőt – az előadás vége felé beviszkizem.

Éppen akkorra a kiskutya valahogy kiszökött és beszaladt a színpadra. Amikor megláttam, azt mondtam: úgy látszik, túl sok „teát” ittam, már kiskutyát hallucinálok! Azzal felkaptam, és kivittem a színpadról. A nézők dőltek a nevetéstől.

Amikor Alexandra vendég volt a Fábry Show-ban, elmesélte ezt a sztorit Sándornak, aki akkor elsütött egy ízléstelen poént.

– Van, amikor az élet találkozik a szereppel – idézi szó szerint Zsóka. – Engem ez a humorbomba szíven ütött. Fodor Zsóka iszik? Hogy micsoda? Ha én piás vagyok, akkor a szerepem szerint, Magdi anyus is iszik. Ez az embereknél így jön le, nincs különbség. De nem igaz! Egyikünk sem ivott. Nem mennék el az ital temetésére, de csak társasági iszogató vagyok. Rám egyáltalán nem jellemző a piálás, mint néhány kollégára. Az én megítélésem nem ilyen, ezért is lettem nagyon dühös. És nem csak én, de a Barátok közt sorozat akkori producere is. Kalamár Ta­más vé­gül azt mondta, ne törődjek vele.

Pár nap múlva hívták Zsókát a milliomosjátékba, amit ak­kor Fábry vezetett, majd a show-jába is, de a színésznő azt üzente: soha többé nem ül vele egy asztalhoz.

– Bagi Iván visszamondta Sándornak, hogy miért sértődtem meg – folytatja. – Kiderült, hogy Sándor csíp engem, fel is hívott néhány nap múlva. Nem hittem el, hogy ő az. Mondtam neki, hogy Nacsa Olivér barátom kiválóan utánozza, nem dőlök be. Egyébként azért sem hittem el, mert szerintem ő személyesen nem szokott felhívni embe­reket. Ez igaz – mondta, de most szeretne kiengesztelni, mert azt hallotta, hogy megbántott.

Ezek után el is mentem a műsorába, és ott ért a legnagyobb meglepetés. Hagyta, hogy végigmondjam a történeteimet, nem szólt közbe, kellemesen elbeszélgettünk. Mondták is, hogy Fábryt még nem látták ilyen kedvesnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek