Aktuális

Kutyaként tartották fogva a lányt elrablói

Bors

Létrehozva: 2015.08.19.

Láncra verték, pórázon tartották és prostitúcióra kényszerítették szerencsétlen áldozatukat. Fejenként 40 év börtönt kaptak tettükért.

40 évnyi letöltendő börtönbüntetés kapott egy amerikai férfi és nő, miután bebizonyosodott: a garázsukban több mint két hétig szexrabszolgaként tartott fogva és kínoztak meg rendszeresen egy 20 éves lányt.

A New York Daily News szerint Aldair Hodza és Laura Sorensen válogatott módszerekkel gyötörte áldozatát: körmeit egészen a húsig bevágták, a sebébe a fehérítőt öntöttek, testét pedig különböző forróra hevített fémtárgyakkal égették meg. A szerencsétlen lányt rendszeresen magukkal is vitték autójukkal, és ennek köszönhető a megmenekülése is: egy másik sofőrnek ugyanis feltűnt, hogy a lány nagyon rossz bőrben van, és feljegyezte az autó rendszámát, majd jelentkezett az illetékes szerveknél. Ezután nem sokkal le is kapcsolták a szexrabszolgatartókat.

A bírósági jegyzőkönyvből kiderült az is, hogy a nővel úgy bántak mint egy kutyával. Nyakörvet kapott, rendszeresen láncra verték, és engedetlenség esetén azzal fenyegették, hogy egyesével kivágják összes belső szervét. A nőhöz rendszeresen jártak kuncsaftok, akik az interneten látták szexhirdetését. Bár Hodza és Sorensen a bíróságon is bocsánatot kért áldozatától, ez az ítészeket nem hatotta meg.

– Talán soha nem lesz képes a lány normális kapcsolat kialakítására azt átélt borzalmak miatt. Olyan dolgokat tettek vele, amire szinte még szavak sincsenek. – mondta Henry Hudson bíró, miután kihirdette az ítéletet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek