Aktuális

Gyrosként szeletelték fel a terroristát – 18+ videó

Bors

Létrehozva: 2015.08.31.

Nem csak az Iszlám Állam terroristái, hanem az ellenük harcoló milicisták sem riadnak vissza a gyomorforgató kínzásoktól.

Abu Azrael a világ talál leghírhedtebb terroristaellenes harcosa, amit beceneve is alátámaszt: ő a Halál Angyala. A férfi most az Iszlám Államéhoz hasonló, brutális kivégzésről készített videót, amit fel is töltött az internetre.

A felvételeken az látszik, hogy Azrael egyszerűen levágja a terrorista lábát, majd a kamera felé fordulva azt mondja, hogy minden ellenségüket így fogják levágni, akár a shawarma nevű hagyományos arab húsételt. Az elfogott terroristát ezután tűz fölé akasztották, majd miután megégették, úgy szeletelték fel, mintha csak egy gyrososnál vágnák a húst a pitába.

Azrael az információk szerint negyven éves lehet, korábban egyetemi tanár volt egyetemi tanár, de kommandós kiképzést is kapott, és azért hagyta el otthonát, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam elleni harchoz. Az iraki Ali Imám brigád vezetőjeként már több száz terrorista haláláért lehet felelős. Azrael a közösségi oldalakon egyre nagyobb népszerűségnek örvend sajátos humora miatt, ám mint ahogy azt a mellékelt példa is mutatja: az Iszlám Állam terroristáival szemben nincs könyörület. A terroristavadász magát egyébként egy átlagos, jólelkű férfinak tartja. Bár Azrael tényleg keményen és hatékonyan lép vel az Irak északi részén egyre nagyobb teret nyerő Iszlám Állam ellen, sokan vitatják módszereit, amivel újabb és újabb erőszakos cselekményeket szít...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek