Aktuális

Felháborodtak: gyereke barátját szoptatja az anya - fotó

Bors

Létrehozva: 2015.08.11.

Felkorbácsolta az internetet az a kép, amin egy édesanya látható szoptatás közben: ugyanis saját, 16 hónapos fia mellett annak 18 hónapos barátját is a mellére emelte.

Jessica Anne Colletti büszkén osztotta meg a fotót a Facebookon, ami a lavinát elindította: többen csodálatosnak tartják, ahogy az anya saját gyermeke mellett annak barátjára nem csak vigyáz, de ugyanúgy a melléről táplálja, mintha a sajátja lenne, míg mások szerint a szoptatás egy olyan közelséget jelent, amit nem lenne szabad engedni egy gyerek és egy kvázi idegen nő között.

 

Mama Jessica says:"My son on the right is 16 months and my friend's son is 18 months. I watch her son while she works...

Posted by Mama Bean - Unconditional Attachment on 2015. augusztus 8.

 

“Teljesen természetes volt számomra, hogy egy ismerős gyerekét szoptassam. 5 hónapos korában vigyáztam rá először. (...) A szoptatás egy különös kapcsot teremtett köztünk, amit mindörökké értékelni fogok” - mesélte az asszony, hozzátéve, hogy természetesen azonnal engedélyt kért a pici édesanyjától, aki boldogan mondott igent a felajánlásra. A picik azóta amolyan tejtestvérek lettek.

Nem mindenki helyeselt

“Úgy érzem, másvalaki gyermekének a szoptatása már túl van a határon” - mondja az egyik hozzászóló. “Szerintem egyszerűen nem helyes” - fűzik hozzá, valaki pedig egyszerűen undorítónak titulálta. “Anyuka vagyok, és nagyon felháborodnék, ha más szoptatná a gyermekeimet, és nem érezném helyesnek azt sem, ha én szoptatnám másét” - fejtette ki egy anyuka a véleményét - azaz a vélemények megoszlottak még egy olyan Facebook-oldalon is, ami alapvetően a szoptatás fontosságát és nyilvános elfogadását hangsúlyozza.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek