Aktuális

Évekig erőszakolt nőket a kerepesi férfi

Bors/police.hu

Létrehozva: 2015.08.02.

Több szexuális jellegű bűncselekmény és lopás írható annak a 23 éves kerepesi férfinak a számlájára, akit 2015. július 30-án fogtak el a rendőrök. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A gödöllői rendőrök 2015. július 30-án fogták el S. Szilárd 23 éves kerepesi lakost, majd előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2012. július 22-én hajnalban az ablak megrongálásával bejutott egy 62 éves kerepesi nő házába, és különböző használati tárgyakat vitt el. 2012. szeptember 1-jén a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül ismét visszament a házba és ezúttal az alvó sértettel megpróbált közösülni. A férfi közel egy évvel később – 2013. augusztus 4-én 4 óra körüli időben - újra megjelent a 62 éves asszony kerepesi otthonában és az ablakon bejutva dulakodni kezdett a sértettel, majd lefogta az asszonyt és szexuális cselekmény végrehajtásra kényszerítette.

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető 2014. február 2-án, 2014. augusztus 10-én, illetve 2015. július 26-án a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül, illetve egy esetben az ablak benyomását követően másik három sértett kerepesi házába is bejutott és őket is szexuális cselekményre akarta kényszeríteni. Mindhárom nő ellenállt, dulakodott a gyanúsítottal, melynek eredményeként a férfi elmenekült a helyszínekről.

A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. Az illetékes bíróság 2015. július 31-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását, a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben erőszakos közösülés bűntett kísérlet, szexuális kényszerítés bűntett, szexuális erőszak bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek