Aktuális

Döbbenetes: szélvédőből szedték ki Róbertet

H. Z.

Létrehozva: 2015.08.06.

Nagy bajba került Vérten Róbert. A fővárosban élő motoros hétfőn délután szenvedett balesetet a Soroksári út és Kén utca sarkán. Most szemtanúkat keres.

Éppen hazafelé tartott hétfő délután fél hat körül motorjával Vérten Róbert, amikor hirtelen egy taxis vágott be elé, ő pedig lerepült a kétkerekűről.

– A buszsávban haladtam nem túl nagy tempóval, amikor a Soroksári út–Kén utca kereszteződésnél a középső sávból bevágott elém egy taxis. Lerepültem a motorról, fejjel zuhantam a kocsi hátsó szélvédőjébe, ami betört. A bal karom vérzett, mert szétvágta az üveg – idézi fel a szörnyű pillanatokat Róbert.

A vérző fiatalemberről egy megálló robogós vette le a sisakot, majd megkérdezte, hogy miben segíthet neki. Közben a helyszínre érkező mentők a rendőrséget is értesítették.

– A taxis, aki öt perccel a történtek után jött csak oda hozzám, de nem is szólt semmit, és elnézést sem kért, azt állítja, hogy ő a buszsávban haladt és én hátulról belementem. Mindezt egy másik kollégája is alátámasztotta, ezért én most ezúton is arra kérem a nekem segítő robogóst és más szemtanúkat, hogy jelentkezzenek. Csak így derülhet ki, hogy valójában hogyan is történt a baleset – mondta a Borsnak Róbert, aki könnyebben sérült meg, de megviselte, hogy a taxisok nem a valós verzióval álltak elő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek